ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΙΡΛΙΚ

Ιστοσελίδα της εφ. Μπιρλίκ 30-5-2010

Με αυτό το άρθρο που δημοσιεύουμε ζητάμε συγγνώμη από την δασκάλα του μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου για άρθρο μας της 6-1-2010 με τίτλο ¨Ζωγραφίστε μου την εικόνα του Αλλάχ¨. Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφερόταν πως η δασκάλα είχε ζητήσει από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ, πως εκείνα αρνήθηκαν να πάνε σχολείο και πως πολλά παιδιά είχαν γυρίσει στα σπίτια τους κλαίγοντας.

Αποδείχτηκε πως όλο το άρθρο δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια. Η εφημερίδα μας υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης από λίγους κατοίκους του χωριού. Τα άτομα αυτά που θέλανε να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά, με ένα απαράδεκτο τρόπο μας εγγυήθηκαν για την αλήθεια του περιστατικού και οδήγησαν την εφημερίδα μας να δημοσιεύσει το άρθρο. Μετά από έρευνα που κάναμε σαν εφημερίδα με τους γονείς στο χωριό, με τους δασκάλους και την τοπική κοινωνία, και σαν αποτέλεσμα των εγγράφων που είδαμε πιστεύουμε πως τα στοιχεία του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και πως η Χαρά Νικοπούλου είναι ένα άτομο που εφαρμόζοντας τις οδηγίες του υπουργείου, τους νόμους της πατρίδας μας και το σύνταγμα ασχολείται μόνο με τα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Δεν είχαμε καμμια πρόθεση να προσβάλλουμε την τιμή και την υπόληψη της σαν εκπαιδευτικό, οικογενειάρχισα και πολίτη. Αισθανόμαστε σεβασμό για αυτήν. Επιθυμούμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη τόσο από τους δασκάλους του 4θέσιου μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου όσο και από τους μαθητές, καθώς με το δημοσίευμα μας που αποδείχτηκε ψευδές, διαταράχτηκε η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Εφημερίδα Μπιρλίκ

Σχόλιο : Μιά  από τις αμέτρητες βρωμιές σε βάρος της ηρωίδας του Δερείου…

  

 

 

4 Responses to ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΙΡΛΙΚ

 1. Πρώτα δημοσιεύουμε…και μετά…ζητάμε συγνώμη??? Αυτό δείχνει επαγγελματισμό. Σωστα?
  Αντί να χρησιμοποιούμε την λογική μας και την κοινή μας αγάπη για τον τόπο που ζούμε, εχουμε βαλθεί σε έναν αγώνα μίσους που δεν βγαίνει πουθενά! Εγώ δεν έχω να χωρίσω ΤΙΠΟΤΑ με κανέναν Μουσουλμάνο της Θράκης!Ο καθένας είναι ελεύθερος να αισθάνεται περήφανος για τον τόπο καταγωγής του, την θρησκεία του και την γλώσσα που μιλάει. Για αυτό το δικαίωμα κάθε Μουσουλμάνου της Θράκης, κάθε Ελληνα…εγώ και εκατομμύρια άλλοι Ελληνες θα αγωνιστούμε μέχρι θανάτου…ετσι απλά!
  Με τον ίδιο τρόπο όμως θα αγωνιστούμε απέναντι σε κάθε παιχνίδι της Τουρκίας «ψάχνει για ιστορίες» στην Θράκη!!!

 2. Plast says:

  Το πρόβλημα όμως φίλε μου είναι ότι προφανώς αυτοί που νοιάζονται για μια δυνατή στην Θράκη Ελλάδα, δεν είναι και τόσοι πολλοί. Όι μέριμνες της βιοτής και ενίοτε ο ευδαιμονισμός μας δεν αφήνουν περιθώρια για πατριωτισμό. Δυστυχώς για την πατρίδα μας…

 3. ADMIN says:

  Η Δραγώνα θα ζητήσει από μόνη της «συγνώμη» ή θα περιμένει να της δώσουν άδεια τα αφεντικά της απο το CDRSEE;;;

 4. Δημήτριος Π. says:

  Πάντως συγγνώμη, συγκεκριμένα στην Χαρά Νικοπούλου, δεν διάβασα πουθενά. Πολλά δάκρυα και συγγνώμες στους αναγνώστες της εφημερίδας για την «παραπληροφόρηση», ναι αυτά τα διάβασα. Η μόνη αναφορά ήταν έτσι γενικόλογα στην δασκάλα ή στους δασκάλους του σχολείου. Άντε μετά να γίνει ποτέ ο «τούρκος» φίλος σου. Φίδια κολοβά μέσα στον κόρφο της Ελλάδας, του τόπου που γεννηθήκανε, είναι. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και ο Θεός είναι μεγάλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: