ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Εφημερίδα Ραντικάλ 24-6-2010

Σκληρές δηλώσεις Ερντογάν προς την Ευρώπη : Μέχρι σήμερα πόσους τρομοκράτες συλλάβατε και παραδώσατε στην Τουρκία ;

Erdoğan: Avrupa'nın güvenliği Şemdinli'den başlar

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απηύθυνε βαριές κατηγορίες στις ευρωπαικές χώρες, για ανεπαρκή στήριξη στον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία. Μιλώντας στο γεύμα που δόθηκε στο παλάτι Τσιραγάν προς τιμήν των ηγετών που μετείχαν στην συγκέντρωση των ΝΑ χωρών της Ευρώπης, είπε πως η ασφάλεια της Ευρώπης και των βαλκανίων αρχίζει από το Σέμντινλι.

Ο Ερντογάν δήλωσε : ¨Χωρίς την επίτευξη ασφάλειας στο Σέμντινλι δεν μπορεί να επιτευχθεί και η πλήρης ασφάλεια των ευρωπαικών χωρών. Για να μην υπάρξουν νέα περιστατικά τύπου 11 Σεπτεμβρίου, Μαδρίτης και Λονδίνου και άλλα περιστατικά τρομοκρατίας σε άλλες πόλεις της ευρώπης, πρέπει να δοθεί ισχυρή στήριξη στον αγώνα μας με την τρομοκρατία¨.

………………………………

¨Η τρομοκρατική οργάνωση αποτελεί σοβαρή απειλή και για τις ευρωπαικές χώρες και για τους λαούς που διαβιούνε εδώ. Και όχι μόνο ως τρομοκρατική οργάνωση αλλά ταυτόχρονα σαν μια οργανωμένη εγκληματική οργάνωση που στοχέυει στους νέους των ευρωπαικών και βαλκανικών λαών. Δηλητηριάζει τους νέους αυτών των χωρών με το εμπόριο ναρκωτικών και το εμπόριο ανθρώπων ¨.

………………………..

¨ Βλέπω χώρες οι οποίες παρά τον τόσο πόνο που βιώθηκε, ακόμα δεν κόβουν τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής οργάνωσης, παραβλέπουν τις δραστηριότητες και την προπαγάνδα της, και δεν παραδίδουν τους ενόχους ¨.

…………………………..

¨Από αυτούς που συλλάβατε μέχρι σήμερα πόσους μας παραδώσατε μέχρι σήμερα ; Μεταξύ μας έχουμε συμφωνίες απόδοσης των ενόχων. Ποια από αυτές εφαρμόσατε ; Μας μιλάτε συνέχεια για ανεξαρτησία των δικαστηρίων, αλλά πάντα αυτό το παραβλέπατε. Ακόμα και σε περιπτώσεις που σας δώσαμε έγγραφα και πληροφορίες, δεν μας τους παραδώσατε. Για αυτό έχουμε παράπονο ¨.

Σχόλιο : Α, όλα κι όλα κ. Ερντογάν με πνίγει το δίκιο. Εμείς το καθήκον μας ως αρχιρουφιάνοι το κάναμε. Εμείς είμαστε  που σας παραδώσαμε τον Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Τι άλλο να κάνουμε επιτέλους ; Αν σας τελείωσαν οι δολοφόνοι δημοσιογράφων και πολιτικών δε μένει παρά να το ζητήσετε. Ο ¨μεγάλος τραγουδιστής¨ και το σκυλολόι του όλο και κάτι θα κάνουν… Να λοιπόν και φωτογραφία από το ανδραγάθημα της κυβέρνησης των Ελλήνων (λέμε τώρα…). Ο Αλλάχ να μας κόβει μέρες και να σου δίνει χρόνια πολυχρονεμένε.

 

.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: