ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…

Μπιρλίκ 19-8-2010

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου 2010 η Γενική Συνέλευση  της Κοινότητας Νέων Επιστημόνων(GAT), του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD). Κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Τουρκικής Νεολαίας στην Κομοτηνή, το νέο Δ.Σ. έφερε στην θέση του προέδρου της GAT τον Ιρφάν Τσακίρ.

…………………………

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ GAT Ο ΙΡΦΑΝ ΤΣΑΚΙΡ
Μετά τις ομιλίες, καθώς δεν υπήρχαν υποψήφιοι παραπάνω από εννιά, εξελέγη το εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο χωρίς εκλογή. Ακολούθως στην συνεδρίαση του εννεαμελούς, έγινε κατανομή αξιωμάτων ως εξής :     

Πρόεδρος : Ιρφάν Τσακίρ
Αντιπρόεδρος : Ισμαίλ Μολλά
Αντιπρόεδρος : Τανσού Γιακούπογλου
Γενικός Γραμματέας : Σεβιλάι Καρά Ιμπραίμ
Ταμίας : Ερτζάν Νιζάμ
Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων : Ερχάν Μολλά
Υπεύθυνος οργανωτικού : Μεχμέτ Αχμέτ
Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων : Μπατουχάν Χαλίλ Μαλκότς
Υπεύθυνος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων : Ζερίν Τζελίλ

Ο Ιρφάν Τσακίρ γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1988 στο χωριό Χαράδρα της κοινότητας Κέχρου και κατοικεί στο χωριό Λύκειο της περιοχής Σαππών. Ο πατέρας του Ιρφάν Τσακίρ είναι δάσκαλος και ο ίδιος άρχισε την εκπαίδευση στο χωριό όπου είχε διοριστεί ο πατέρας του. Αποφοίτησε από το πολυπολιτισμικό δημοτικό Σαππών και συνέχισε την εκπαίδευση του στο πολυπολιτισμικό Γυμνάσιο και Λύκειο Σαππών. Το 2006 πέρασε στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιόνιου Πανεπιστήμιου στην Κέρκυρα όπου συνεχίζει τις σπουδές του. Ο Ιρφάν Τσακίρ ως αντιπρόεδρος της GAT έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ νεολαίας της GAT που παρακολούθησαν πάνω από τρεις χιλιάδες  άτομα. Ο Τσακίρ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ακουστούνε τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, καθώς το 2009 μετείχε στην αποστολή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης στην 60η επέτειο του FUEN (Ομοσπονδία Συλλόγων Ευρωπαϊκών Μειονοτήτων) στις Βρυξέλλες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: