ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

9-10-2010 ΧαμπέρτούρκΤο σκάνδαλο με τα Heron τεκμηριώθηκε. Στον υπολογιστή του υποπλοίαρχου σημειώματα για την προστασία του ΠΚΚ

Στα πλαίσια των ερευνών για εκβίαση και στρατιωτική κατασκοπία, εντυπωσιακά έγγραφα βρέθηκαν στον υπολογιστή του υποπλοίαρχου Εμράχ Κιουτσούκακτσά. Στα αρχεία που μοιράστηκε ο υποπλοίαρχος με τον συνταξιούχο μηχανικό της TÜBİTAK αντισυνταγματάρχη Γιουτζέλ Τσιπλί, ζητείται 6 μεγάλα αμυντικά σχέδια ή να σταματήσουν ή να επιβραδυνθούνε.  Για τα Heron αναφέρεται πως ¨πρέπει οπωσδήποτε να παρεμποδιστούνε¨. Στην έρευνα φαίνεται η συμμορία φέρεται να  έχει δεσμούς με το ΠΚΚ.  

……………………………………………………………

Τα ονόματα των σχεδίων τα οποία είχαν περάσει στα χέρια της συμμορίας ήταν πολύ σημαντικά για την κρατική ασφάλεια και αναφερόταν πως ¨Είναι πολύ επικίνδυνα για το προσωπικό του βουνού. Η επικοινωνία εδάφους αέρος θα είναι κρυπτογραφημένη. Να το σταματήσουμε, ή τουλάχιστον να το επιβραδύνουμε. Να αποκτήσουμε οπωσδήποτε τους κωδικούς.¨

……………………………..Σημαντικές ειδήσεις για την έρευνα κατασκοπίας δημοσίευσε το κανάλι D. Ανέφερε πως στα έγγραφα που εμφάνισε η ομάδα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος –μετά από εντολή για έρευνα της Εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης- αναφέρεται πως ¨Πρέπει να σταματήσει η δορυφορική επικοινωνία¨. Επίσης το πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για την διαφύλαξη της δορυφορική επικοινωνίας και παρακολούθησης του στρατού, βρέθηκε στον υπολογιστή της συμμορίας. Δίπλα στο σχέδιο υπήρχε η σημείωση : ¨Το σχέδιο πρέπει να σταματήσει¨.……………………………………..

Στο τρίτο μέρος του φακέλου, υπάρχουν πληροφορίες για το θέμα των μη επανδρωμένων αεροπλάνων, που ξέρει καλά η τουρκική κοινή γνώμη. Στο φάκελο αναφέρεται ότι αυτό που φοβάται περισσότερο το ΠΚΚ είναι η ενσωμάτωση του συστήματος νυχτερινής κατόπτευσης της  TUBITAK στα εισαγόμενα αυτά αεροπλάνα. Απέναντι σε αυτό το σχέδιο υπάρχει η ¨εντολή επιβράδυνσης του¨.

……………………………………………..

Στο πέμπτο σχέδιο που υπάρχει στο έγγραφο, τεκμηριώνεται και η προδοσία. Το ¨Σύστημα Παρακολούθησης και Ελέγχου Συνόρων¨ θα εμπόδιζε τις νυχτερινά περάσματα του ΠΚΚ  από το Β. Ιράκ προς την Τουρκία. Στο έγγραφο για αυτό το σχέδιο αναφέρονται τα εξής : ¨Πρέπει οπωσδήποτε να παρεμποδιστεί. Μπορεί να διαταραχτούνε τα περάσματα¨.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: