ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ

Εφ. Χαμπέρτούρκ 6-1-2011

Μπήκε φυλακή για κλοπή, βγήκε λόγω αμνηστίας. Πάλι έκλεψε, πάλι βγήκε με αμνηστία. Ακολούθως σκότωσε 5 άτομα και βίασε μια γυναίκα και σήμερα είναι ελεύθερος !

Ο κατά συρροή δολοφόνος Ντουρμούς Ανουτσίν που είχε μπει δύο φορές φυλακή και βγήκε 2 φορές με αμνηστία και αργότερα σκότωσε 5 άτομα και βίασε μια γυναίκα, φαίνεται πως έπιασε το λόττο χάρη στο άρθρο 102 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Καθώς δεν έχει βγει απόφαση σε βάρος του μέσα σε 9 χρόνια, μένει ελεύθερος.

Εξετάστηκε από το δικαστήριο ο φάκελος του κατά συρροή δολοφόνου Ντουρμούς Ανουτσίν ο οποίος ακόμα δικάζεται. Διαπιστώθηκε από το 13ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης πως η περίπτωση του κρατούμενου για 5 δολοφονίες, 1 βιασμό και 4 κλοπές Ντουρμούς Ανουτσίν, περιλαμβάνεται στο άρθρο 102 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Καθώς όμως χτες δεν έφτασε το αναμενόμενο χαρτί στις φυλακές, η απελευθέρωση του κατά συρροή δολοφόνου έμεινε για σήμερα.

Ο Ντουρμούς Ανουτσίν που συνελήφθη το 2002 μετά από αστυνομικό κυνήγι 105 ημερών, όταν τον μετέφεραν στο τότε DGM (Δικαστήριο Εθνικής Ασφάλειας) κατηγορούμενο για δολοφονία, απαντώντας στον ισχυρισμό πως ήταν ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον Σείτ Αχμέτ Ντεμιρτζή, είχε πει πως ¨Κέρδισα αυτόν τον τίτλο¨.

¨ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΧΑΜΠΛΕΜΙΤΟΓΛΟΥ¨

Ο κατά συρροή δολοφόνος που αντιμετωπίζει ποινή 5φορές εις θάνατο, τον Απρίλιο του 2003 στην πρώτη δίκη, είχε δηλώσει πως ο ίδιος είναι που είχε σκοτώσει τον καθηγητή Νετζίπ Χαμπλεμίτογλου. Μάλιστα για αυτό το λόγο έδωσε κατάθεση και στον εισαγγελέα της υπόθεσης Εργκενέκον Ζεκεριά Οζ.

Ο κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε και μια δολοφονία στην Κερασούντα λέγοντας πως ¨Θα απήγαγα και θα δολοφονούσα τον γιό ενός επιχειρηματία. Από λάθος όμως απήγαγα και σκότωσα άλλον. Για αυτά θα μιλήσω αργότερα¨.

………………

………………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: