ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.. ΑΠΟΛΑΒΕΣ

Εφ. Ραντικάλ 22-1-2011

Συνελήφθη ο μάγος των διάσημων

Ο Μουσταφά Κ. που έγινε γνωστός ως μέντιουμ των διάσημων συνελήφθη μετά από καταγγελία για απάτη που έκανε 37χρονη από την οποία είχε πάρει 8.000 τ.λ. και 300 γρ. χρυσό για να της λύσει δήθεν τα μάγια του παπά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του Μουσταφά Κ. βρέθηκαν πολλά φυλακτά καθώς και χαρτιά με προβλέψεις για το πώς θα είναι το έτος 2011 για γνωστά ονόματα όπως Χουλιά Αβσάρ, Ιμπραίμ Τατλισές και Πινάρ Αλτούγ.

Στην εξαπατηθείσα Η.Ο, ο Μουσταφά Κ, της είχε πει « Αν σε βοηθήσω, αν πλαγιάσεις μαζί μου 7 φορές, τότε μέσα σε 40 μέρες θα εμφανιστεί ένα στοιχειό που θα ρυθμίσει όλες σου τις δουλειές.

Η Η.Ο, που προσέφυγε στην αστυνομία ισχυριζόμενη πως εξαπατήθηκε, κατοικεί στο Ατάκιοι και είναι απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνιών. Στην μήνυση που υπέβαλε αναφέρει πως « Πριν 2,5 μήνες τα πράγματα πήγαιναν άσχημα στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Όταν κάποιοι φίλοι μου, μου είπαν πως ¨σου έχουν κάνει μάγια¨ μπήκα στην ιστοσελίδα του Μουσταφά Κ. Έκλεισα ραντεβού και πήγα στο γραφείο του στο Μέρτερ. Δήθεν με εξέτασε. Μου είπε πως πέντε παπάδες μου έχουν κάνει μάγια και πως θα τα έλυνε έναντι χρημάτων. Πρώτα μου ζήτησε 800 τ.λ. και ένα πουκάμισο μου. Όταν πήγα διάβασε το πουκάμισο μου, το τίναξε και έβγαλε από μέσα μερικά χαρτιά με αραβική γραφή. Αυτό το επανέλαβε μερικές φορές. Μετά μου είπε πως έχω και άλλα μάγια και μου ζήτησε να του πάω πάλι χρήματα και χρυσάφι. Μετά από 3-4 συνεδρίες μου πήρε και άλλα χρήματα καθώς έπρεπε μου είπε να θυσιάσει 7 γουρούνια και 3 κόκορες. Μου είπε πως θα έπαιρνε τηλέφωνο τον δάσκαλο του στο Ισραήλ και έτσι έδωσα άλλες 800 λίρες. Εντέλει σε αυτόν τον άνθρωπο έχω δώσει 8.000 τ.λ. και 300 γρ. χρυσάφι.

Την τελευταία φορά που πήγε ο Μουσταφά Κ,. της είπε να συνάψουν σχέσεις λέγοντας της ¨ Αν σε βοηθήσω μπορείς να σωθείς από όλα αυτά. Αν πλαγιάσεις μαζί μου 7 φορές, τότε μέσα σε 40 μέρες θα εμφανιστεί ένα στοιχειό που θα ρυθμίσει όλες σου τις δουλειές. Αρνήθηκα.

………………………………………………

Σχόλιο : Εκτός από την αγάπη φαίνεται και η βλακεία σύνορα δεν γνωρίζει…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: