ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΡ

Πρακτορείο Χαμπερβακτίμ 31-1-2011

Βόμβα στα γραφεία του ΜΗΡ στην πόλη Τούντζελι

Βόμβα που είχε τοποθετήσει άγνωστο άτομο ή άτομα στα γραφεία της οργάνωσης του Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (ΜΗΡ) στην πόλη Τούντζελι, εξεράγη.

Βόμβα που εξεράγη στην πόρτα των γραφείων του κόμματος ΜΗΡ (που μετά από 12 χρόνια διόρισε τοπικό πρόεδρο στο Τούντζελι ) επί της οδού Μπεχιτζέ Μποράν στον 3ο όροφο, προκάλεσε υλικές ζημιές. Μετά την έκρηξη ειδικοί στις καταστροφές βομβών της αστυνομικής διεύθυνσης Τούντζελι, ήρθαν επιτόπου και ερεύνησαν. H  αστυνομία πήρε μέτρα ασφαλείας στην οδό όπου συνέβη η έκρηξη, και ερεύνησε για πιθανή δεύτερη βόμβα. Πριν από 12 χρόνια όταν είχαν κρεμάσει την πινακίδα του κόμματος, λόγω των μεγάλων αντιδράσεων, η προσωρινή διοίκηση κατέβασε την πινακίδα και διέλυσε την τοπική οργάνωση. Η μη ύπαρξη τοπικής οργάνωσης κινητοποίησε το ΜΗΡ και διόρισε ως τέτοια τον Οσμάν Γκούρ –που ζει στο Ελάζιγκ- και 21 ακόμη άτομα.

Σχόλιο : Το Τούντζελι κατοικείται σχεδόν αποκλειστικά από Κούρδους. Οι οποίοι φυσικά ούτε θέλουν να βλέπουν τους φασίστες του ΜΗΡ. Και όπως φαίνεται αντιδρούνε με κάθε νόμιμο ή όχι τρόπο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: