ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Εφ. Ραντικάλ 27-3-2011

Ερντογάν : Αν υπάρχει ρίσκο μήπως να μην περνάμε και από την γέφυρα του Βοσπόρου ;

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν τονίζοντας την αποφασιστικότητα του στο θέμα της πυρηνικής ενέργειας είπε ¨Μήπως αφού υπάρχει κίνδυνος να μην ανέβουμε και στο αυτοκίνητο ; Αυτοί οι οποίοι εναντιώνονται δεν χρησιμοποιούνε υπολογιστή, δεν βλέπουν τηλεόραση ;

ΚΑΧΡΑΜΑΝΜΑΡΑΣ-Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων του υδροηλεκτρικού σταθμού, ανέφερε πως αυτή τη στιγμή λειτουργούνε 442 σταθμοί πυρηνικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παίρνοντας τα μέτρα ασφάλειας, παράγουν ασφαλή ενέργεια. Ο Ερντογάν ανέφερε : ¨Ρίσκο υπάρχει, φυσικά. Μπορεί να εκραγεί. Μήπως να μην χρησιμοποιούμε  φιάλη υγραερίου αφού μπορεί και αυτή να εκραγεί ; Μήπως να μην ανεβούμε και στο αυτοκίνητο, αφού και εκεί υπάρχει ρίσκο ; Μήπως να μην περάσουμε και από την γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, αφού και εκεί υπάρχει ρίσκο ; Διότι στην διάρκεια ενός σεισμού μπορεί να κοπεί. Δεν θα περάσουμε ; Με αυτή την λογική δεν θα περάσουμε. Κάτω από το Βόσπορο κατασκευάζουμε τούνελ, στήνουμε σιδηροδρομικό σύστημα, από εκεί δεν θα περάσουμε ; Και εκεί έχει ρίσκο, μπορεί να μείνεις χωρίς αέρα.

…………………..

One Response to ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  1. Κωνσταντίνος Μπεκιάρης says:

    Τι είναι αυτά που λέει, απευθύνεται σε ηλήθιους? Αν γίνει ένα ατύχημα σε μία γέφυρα θα πεθάνουν 100 άτομα, αν γίνει ένα πυρηνικό ατύχημα θα ερημωθεί η χώρα, θα καταστραφεί κάθε μορφή ζωής και θα έχουν συνέπειες και οι γείντονες. Είναι με τα καλά του, συγκρίνει το μυρμήγκι με τον ελέφαντα…αυτός είναι ο μεγάλος ηγέτης?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: