ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ

Εφ. Ραντικάλ 23-4-2011

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Καπαλί Τσαρσί

Η αστυνομία οργάνωσε ταυτόχρονη επιχείρηση σε 137 μαγαζιά στο Καπαλί Τσαρσί στα οποία διαπιστώθηκε ότι πουλούσαν απομιμήσεις ακριβών ρούχων.

Συνελήφθησαν συνολικά 90 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 3 επικεφαλής και 4 εργαζόμενοι στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα, ότι προϊόντα μαϊμού βρήκαν τα έβαλαν σε μεγάλες σακούλες και τα μετέφεραν στην αστυνομική διεύθυνση.

Υπήρχε καταγγελία στην Διεύθυνση Τελωνείων πως στο Καπαλί Τσαρσί πωλούνται προϊόντα-απομιμήσεις γνωστών εταιριών. Μετά από αυτό λήφθηκε άδεια για έρευνα από την Εισαγγελία Κωνσταντινούπολης. ¨όταν οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτε στις διευθύνσεις όπου πήγαν, άρχισαν να παρακολουθούνε κάποιους υπαλλήλους των δικαστηρίων και κάποιους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ακολούθως συνέλαβαν τους 4 υπαλλήλους των δικαστηρίων καθώς διαπιστώθηκε πως προειδοποιούσαν τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο πρώτα στα σπίτια των ιδιοκτητών καταστημάτων, και συνέλαβαν συνολικά 90 άτομα, μεταξύ των οποίων και τους 3 επικεφαλής. Νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 αστυνομικοί γύρω από το Καπαλί Τσαρσί. Με το που άνοιξε μπήκαν μέσα και περίμεναν να ανοίξουν τα 137 μαγαζιά που είχε καθοριστεί ότι θα πήγαιναν. Με το που τα άνοιξαν οι εργαζόμενοι, μπήκαν και οι αστυνομικοί. Οι αστυνομικοί ερευνώντας στα μαγαζιά βρήκαν απομιμήσεις γνωστών εταιριών σε τσάντες, ρολόγια και εσάρπες και τα μετέφεραν στην αστυνομία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: