ΚΟΛΠΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εφ. Ραντικάλ 3-5-2011

Ο Μπαικάλ σχολίασε το σκάνδαλο με την κασέτα για το κόμμα ΜΗΡ

Ο τέως πρόεδρος του CHP μιλώντας για πρώτη φορά για το σκάνδαλο με την κασέτα του κόμματος ΜΗΡ δήλωσε πως «Τέτοιου είδους οργανωμένες δουλειές δεν υπάρχει περίπτωση να έγιναν χωρίς την γνώση του κράτους.»

……………….

Ο Μπαικάλ για πρώτη φορά σχολίασε το σκάνδαλο με τις κασέτες που προκάλεσαν την παραίτηση δύο αντιπροέδρων του ΜΗΡ και από την υποψηφιότητα τους για βουλευτές αλλά και από τα καθήκοντα τους στο κόμμα.

Ο Μπαικάλ σχετικά με το θέμα είπε πως ¨ Πρόκειται για κάτι πολύ ανησυχητικό για την πολιτική στην Τουρκία. Δηλαδή είναι ολοφάνερο πως για κάποιους πολιτικούς στόχους γίνονται απάτες, και επιδιώκεται με άνομες και ανήθικες πρακτικές να φθαρούνε κάποιοι πολιτικοί φορείς. Ολοφάνερο» .

………………..

¨Και αυτό το κάνουν την ώρα που πλησιάζουν οι εκλογές. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή πως πρόκειται απλά για ανθρώπινες αδυναμίες που εμφανίστηκαν. Πρόκειται για οργανωμένη δουλειά. Πρόκειται για απάτη. Είναι κάτι προφανές. Τέτοιου είδους οργανωμένες δουλειές δεν υπάρχει περίπτωση να έγιναν χωρίς την γνώση του κράτους¨.

……………….

Σχόλιο : Πρόκειται για κασέτες που διέρρευσαν και αφορούσαν την προσωπική ζωή των δύο κορυφαίων στελεχών του ΜΗΡ. Κάτι που οδήγησε στην παραίτηση τους. Φυσικά και αδιαφορούμε για την πορεία του φασιστικού αυτού κόμματος. Όμως αυτά που λέει ο Μπαικάλ φαίνονται απολύτως λογικά. Και μάλλον υπονοεί κάτι για τις μεθόδους που ακολουθεί το ¨καρντάσι¨ του Gıorgo…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: