ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Κουρδικό πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ 30-4-2011

Λαϊκή Πρωτοβουλία Κουρδιστάν : Κάθε είδους αντίσταση των Κούρδων είναι νόμιμη

ΑΜΕΝΤ- Στην γραπτή ανακοίνωση που έκανε η Λαϊκή Πρωτοβουλία Κουρδιστάν κάνει έκκληση αναφέροντας : ¨Η υπομονή μας ξεχείλισε. Οι Κούρδοι όπου και αν βρίσκονται πρέπει να περάσουν στην αντίσταση. Κάθε μορφή αντίστασης των Κούρδων είναι νόμιμη και δίκαιη¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι επιχειρήσεις εφόδων, συλλήψεων και φυλακίσεων σε βάρος των Κούρδων έχουν φτάσει σε εκρηκτικό σημείο και κάνει έκκληση ¨Οι Κούρδοι παντού να περάσουν στην αντίσταση¨.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής : ¨Το κράτος του ΑΚΠ βρίσκεται στην κορύφωση του φασισμού. Καθημερινά εφαρμόζεται βία, συλλήψεις και φυλακίσεις σε βάρος των Κούρδων. Δεν γίνεται ανεχτή καμία δημοκρατική διαμαρτυρία των Κούρδων. Χιλιάδες αστυνομικοί επιτέθηκαν σε αυτούς που βγήκαν στο Νεβρόζ και φώναζαν για ελευθερία. Παντού έγιναν αστυνομικοί έφοδοι στις Σκηνές Δημοκρατικής Λύσης, ξηλώθηκαν οι σκηνές, και δεν δίνεται άδεια για το στήσιμο τους. Γίνονται κάθε είδους επεμβάσεις και κόλπα σε βάρος των προεκλογικών προσπαθειών των Κούρδων. Χιλιάδες κάτοικοι του Κουρδιστάν συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Οι δρόμοι μεταβλήθηκαν σε κολαστήρια. Στην δίκη για το KCK, γίνονται κάθε είδους προσβολές στους Κούρδους, στην θέληση τους και στους αιρετούς τους. Ακόμα δεν είναι αποδεκτή η γλώσσα των Κούρδων. Οι Κούρδοι σφαγιάζονται . Συνεχίζονται αδιάκοπα οι επιχειρήσεις εξολόθρευσης των ανταρτών. Σαμποτάρονται οι συνομιλίες που οι ηγέτες μας θέλουν να συνεχιστούνε και επιβάλλεται το αδιέξοδο.¨

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το ΑΚΠ πλέον θεωρεί πως το κράτος του ανήκει και πως στα πλαίσια των αποφάσεων του MGK ( Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας) ¨ Οι Κούρδοι απλά και μόνο επειδή είναι Κούρδοι υπόκεινται σε κάθε είδους επιθέσεις και βία, και η θέληση τους δεν λαμβάνεται υπόψιν καθόλου. Τελευταία στις επιθέσεις ενάντια στην θέληση των Κούρδων προστέθηκε και ο αποκλεισμός και οι επιθέσεις από αστυνομικούς στα κτίρια του BDP.

……………..

One Response to ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  1. Παράθεμα: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: