ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗΡ

Εφ. Ακσάμ 21-5-2011

Σεισμός παραιτήσεων του ΜΗΡ

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ Ντενίζ Μπολούκμπασι, ανακοίνωσε πως παραιτείται από τα καθήκοντα του στο κόμμα και από υποψήφιος βουλευτής Άγκυρας

Ο Μπολούκμπασι στην γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως έγινε στόχος επίθεσης από μια ιστοσελίδα η οποία στοχεύει στην πολιτική ύπαρξη του ΜΗΡ.

Ο Ντενίζ Μπολούκμπασι στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής :

¨Σχετικά με τις συκοφαντίες και τις απειλές έχει ήδη αρχίσει δικαστική έρευνα. Παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή του ΜΗΡ, από την αντιπροεδρία του κόμματος και από την υποψηφιότητα μου ως βουλευτή, ώστε σε αυτό το διάστημα ως τις εκλογές της 12ης Ιουνίου 2011 να μην προκληθεί ζημία με βάση αυτές τις πλαστές και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Η δικαστική διερεύνηση θα αποκαλύψει τις σκοτεινές δυνάμεις του εσωτερικού και του εξωτερικού που κρύβονται πίσω από αυτήν την επίθεση.

………..

Είμαι σίγουρος πως το τουρκικό έθνος θα αχρηστεύσει αυτή την προδοτική επίθεση και θα στηρίξει το ΜΗΡ που αποτελεί την εγγύηση της Τουρκίας.¨

Ανακοινώθηκε επίσης πως παραιτήθηκε ο επίσης αντιπρόεδρος του ΜΗΡ Ουμίτ Σαφάκ και το μέλος του προεδρικού συμβουλίου Μεχμέτ Ταϊτάκ.

Οι αντιπρόεδροι του κόμματος Μεχμέτ Εκιτζί, Οσμάν Τσακίρ, Ουμίτ Σαφάκ, ο Γ.Γ. Τζιχάν Πατσατζί και ο βοηθός Γ.Γ. Μεχμέτ Ταιτάκ παραιτήθηκαν από τα καθήκοντα τους στο κόμμα καθώς από τις υποψηφιότητες τους για βουλευτές.

Μετά από ισχυρισμούς μιας ιστοσελίδας ανακοινώθηκε ότι παραιτήθηκαν από τα πόστα τους στο κόμμα και ότι αποσύρονται από την προεκλογική τους εκστρατεία.

Σχόλιο : Οι φασίστες του ΜΗΡ φαίνεται ότι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δεν θα μπούνε στην βουλή. Και ναι μεν ακούγεται ότι πίσω από την μυστηριώδη ιστοσελίδα μπορεί να κρύβεται το κόμμα αλλά κι αυτοί βρε του κόμματος ΜΗΡ  ας έβαζαν λίγο και μέσα στο παντελόνι το πουλάκι τους ! Μερικά από τα βίντεο που τους εξανάγκασαν σε παραίτηση :

http://www.youtube.com/watch?v=LVWQxtFFjio

http://www.youtube.com/watch?v=bL3NDJsI7To

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: