ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ…

Ιστοσελίδα İntenethaber 27-5-2011

O πρωθυπουργός Ερντογάν πρώτη φορά μίλησε για τις ακυρωθείσες στρατιωτικές ασκήσεις.

Σχετικά με αυτό το θέμα ο Ερντογάν είπε ¨Μα πρέπει να ανακοινώνεται για όλα η δικαιολογία ;¨. Την ίδια στιγμή ήρθε η ανακοίνωση από τις ΤΕΔ περί ¨στρατιωτικών λόγων¨.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετά την συγκέντρωση στο Ακσαράι απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την απόφαση των ΤΕΔ να ακυρώσουν τις ασκήσεις.

Ο Ερντογάν ανέφερε πως σήμερα συναντήθηκε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ισίκ Κοσανέρ ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά. Όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε : ¨Ακριβώς ότι ανακοινώθηκε . Δεν υπάρχει τίποτε άλλο¨.

Όταν ένας δημοσιογράφος είπε πως ¨κυκλοφορούνε διάφορα¨ απάντησε λέγοντας πως «Μην τα πιστεύετε, κοιτάξτε μόνο τι λένε οι ΤΕΔ» . Όταν ένας άλλος δημοσιογράφος του είπε πως ¨οι ΤΕΔ δεν ανακοίνωσαν τον λόγο¨ εκείνος απάντησε πως ¨Μα πρέπει να ανακοινώνεται για όλα η δικαιολογία ;¨

Την ίδια στιγμή που έκανε δηλώσεις ο πρωθυπουργός Ερντογάν ήρθε και η δικαιολόγηση από το Γενικό Επιτελείο : Οι ασκήσεις ακυρώθηκαν για στρατιωτικούς λόγους.

………….

Σχόλιο : Φήμες λένε ότι οι ασκήσεις ακυρώθηκαν διότι ενάντια σε ότι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, φέτος κατά την τελική φάση των ασκήσεων είχε ανακοινωθεί πως δεν θα παρευρισκόταν ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο πρόεδρος της δημοκρατίας….Χολωμένα λοιπόν τα στελέχη των ΤΕΔ ακύρωσαν την άσκηση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: