¨ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ¨

Εφ. Μπιργκιούν 27-5-2011

Μόνος του έσπασε την μύτη του !

Στην δίκη που έγινε για την περσινή επίθεση που δέχτηκαν οι φοιτητές από αστυνομικούς στην Τούζλα, η νομαρχία Κωνσταντινούπολης έστειλε αναφορά στην οποία αναφέρεται πως ¨Καθώς οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα μπουκάλια νερού, χρησιμοποίησαν τα δακρυγόνα με πρόθεση κατασταλτική¨.

Μετά από την καταγγελία που έκαναν οι φοιτητές στην εισαγγελία της Τούζλας, ο νομάρχης έδωσε άδεια για έρευνα σε βάρος των αστυνομικών. Συγκεκριμένα ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης μετά από το αίτημα ανέφερε πως για 25 από τους αστυνομικούς δεν υπάρχει λόγος να ερευνηθούν, ενώ έδωσε την άδεια του για εν μέρει έρευνα σε άλλους 23 αστυνομικούς.

Η νομαρχία Κωνσταντινούπολης δεν μπόρεσε να αποκαλύψει με ποιο τρόπο έσπασε κατά την επίθεση των αστυνομικών η μύτη του φοιτητή Μιράτς Εκρέμ Εφέ. Στην αναφορά περιγράφεται ότι καθώς οι αστυνομικοί φορούσαν κράνη και άλλα ρούχα δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός αυτών που διέπραξαν αδικήματα. Στην αναφορά περιγράφεται ότι «Ζητήθηκαν τα ονόματα των δύο αστυνομικών που συνέλαβαν τον Εφέ, αλλά η αστυνομία Κωνσταντινούπολης δεν μπόρεσε να τους εντοπίσει διότι φορούσαν κράνη.

……………………..

¨Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ¨

Στην αναφορά σχετικά με τους ισχυρισμούς του Εφέ ότι χτυπήθηκε από τους δύο αστυνομικούς, αναφέρεται ότι ¨τέτοιου είδους περιστατικό δεν φαίνεται στις φωτογραφίες¨. Αστυνομικός που υπηρετούσε στο όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε ο συλληφθείς Εφέ, κατέθεσε πως « Η μύτη του Εφέ αιμορραγούσε, για αυτό του δόθηκε πετσέτα και νερό. Μια ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να πάρει ιατρική βεβαίωση, όπου διαπιστώθηκε πως το πρόσωπο του είχε πρηστεί και στο μάτι του υπήρχαν μώλωπες.¨

Σχετικά με το θέμα όμως τρεις καθηγητές που ρωτήθηκαν είπαν πως ¨το πρήξιμο στο πρόσωπο και οι μώλωπες προέρχεται από ένα γεγονός που συνέβη μισή ώρα πριν¨.

Σχόλιο : Πασιφανές ! Ο φοιτητής έκανε το πρόσωπο του χάλια για να ενοχοποιήσει τους αθώους αστυνομικούς… Η φωτογραφία δείχνει πως ήταν ο Εφέ την ώρα της σύλληψης και πως έγινε μετά…

 

One Response to ¨ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ¨

  1. Παράθεμα: ¨ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ¨

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: