ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ιστοσελίδα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης 1-6-2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια των εκθέσεων των φροντιστηρίων ραπτικής-κεντήματος και χειροτεχνίας της ΤΕΞ σε Θέρμες και Ορφανό.

Πρώτα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στις Θέρμες στις 29 Μαΐου 2011

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή κύριος Μουσταφά Σάρνιτς, ο βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (B.T.T.A.D.K.) Τσετίν Μάντατζη, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιχάτ Οσμάνογλου, ο πρόεδρος του ανεξάρτητου συνδυασμού στον δήμο Ξάνθης Χουσείν Αχμέτογλου, ο Ρεμζί Σαμπάν-μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΚΕΜ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων περιοχής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και πολλοί ομογενείς.

Στις 30 Μαΐου ημέρα Δευτέρα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στο Ορφανό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της B.T.T.A.D.K. Τσετίν Μάντατζη, η πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών περιοχής Ξάνθης κυρία Αίσέλ Σαγίρ και πολλοί ομογενείς μας.

Στις εκδηλώσεις αυτές χόρεψε η ομάδα παραδοσιακών χορών της ΤΕΞ, υπό την καθοδήγηση των Χουσείν Αχμέτογλου και Τουλίν Χατζιχαλίλ.

Και στις δύο αυτές εκθέσεις τα έργα που παρατέθηκαν και είχαν παραχθεί υπό την καθοδήγηση των δασκάλων Ιλκνούρ Μουρσέλ και Σεριφέ Μουσταφάογλου, κέρδισαν τον θαυμασμό του κόσμου μας και των καλεσμένων.

Σχόλιο :  Τα ενοίκια για τις αίθουσες ποιός τα πληρώνει ; Οι δασκάλες που πανε κι έρχονται στα χωριά, τζάμπα πάνε ; Οι στολές αυτές -που ποτέ δεν υπήρχαν στην περιοχή- απο πού ήρθαν ; Ποιός τις πλήρωσε ;

 

 

 

2 Responses to ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  1. Παράθεμα: ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ « Greek National Pride

  2. Παράθεμα: ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: