ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟ ΚΟΜΜΑ

Περιοδικό Αζινλίκτσα   22-6-2011

Γράφτηκαν ως μέλη στο Κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης (DEB).

 Aνακοινώθηκε ότι ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιχάτ Οσμάνογλου και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Τζεγκίζ Πετσενέκ συμμετείχαν στο Κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης. (DEB)

 Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από το Κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης αναφέρθηκε ότι, το Σάββατο 18 Ιουνίου, οι Οσμάνογλου και Πετσενέκ πήγαν στο Παράρτημα Ξάνθης του κόμματος και έγιναν επισήμως μέλη του Κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιχάτ Οσμάνογλου εξέφρασε την χαρά και την τιμή που νιώθει που έγινε μέλος του Κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει κάθε καθήκον στον αγώνα δικαίου-νόμων-ισότητας και δημοκρατίας που κάνει το κόμμα μας.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Τζέγκις Πετσενέκ τόνισε την σημασία του Κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης για την κοινωνία μας και εξέφρασε την ικανοποίησή του που έγινε μέλος του κόμματός μας. Ο Τζεγκίς Πετσενέκ ανέφερε πως είναι έτοιμος να παρέχει κάθε είδους βοήθεια και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο κόμμα μας.

Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης και Πρόεδρος του Παραρτήματος Ξάνθης Οζάν Αχμετόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή στο κόμμα των αντιπροέδρων των δυο ξεχωριστών ιδρυμάτων μας. ‘Το κόμμα μας συνεχίζει τον αγώνα του ενισχυόμενο όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Και σήμερα οι διαχειριστές δυο σημαντικών συλλόγων μας γράφτηκαν ως μέλη στο κόμμα μας και μας ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο. Τους ευχαριστώ’ δήλωσε ο Οζάν Αχμέτογλου».

Σχόλιο : Εδώ και καιρό ενισχύεται με τουρκόψυχα στελέχη το κόμμα DEB. Με δεδομένο ότι υπάρχει για το κόμμα αυτό  το εμπόδιο του 3%,  προς το παρόν αποτελεί μυστήριο το γιατί το κάνουν. Πάντως πολύ σύντομα σας έχουμε μια εντυπωσιακή σχετική εξέλιξη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: