ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ JITEM

Εφ. Ραντικάλ 9-7-2011

 Το κράτος αποδέχτηκε επίσημα την ύπαρξη της JITEM

Λέχτηκε πως η JITEM ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Στρατοχωροφυλακής, χωρίς την έγκριση του υπουργείου εσωτερικών και χωρίς να ληφθεί η άποψη του Γενικού Επιτελείου.

 ΑΓΚΥΡΑ – Η εισαγγελία της Άγκυρας κατά την έρευνα που έκανε σχετικά με την JITEM διαπίστωσε ότι ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Στρατοχωροφυλακής, χωρίς την έγκριση του υπουργείου εσωτερικών και χωρίς να ληφθεί η άποψη του Γενικού Επιτελείου.

Ο εισαγγελέας Χακάν Γιουξέλ που είναι αρμόδιος για αδικήματα τρομοκρατίας έστειλε έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών, στο Γενικό Επιτελείο, στην Στραοτχωροφυλακή, στην ΜΙΤ και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ρωτώντας αν ¨υπάρχει ή όχι δομή ονόματι JITEM¨.

Στις απαντήσεις που δόθηκαν γίνεται δεκτή η ύπαρξη της καια αναφέρεται ότι ¨ Αυτή η μονάδα ήταν μια δομή που δραστηριοποιήθηκε στον αντιτρομοκρατικό αγώνα¨. Η στρατοχωροφυλακή στη απάντηση που δίνει αναφέρει ότι η JITEM περατώθηκε το 1990.

Ο εισαγγελέας Γιουξέλ στα πλάισια της έρευνας αυτής ερευνά τις δραστηριότητες που αποδίδονται στην JITEM από την ίδρυση της μέχρι το 2005.

Ο εισαγγελέας Γιουξέλ κατά την έρευνα που διεξήγαγε διαπίστωσε ότι η JITEM ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Στρατοχωροφυλακής, χωρίς την έγκριση του υπουργείου εσωτερικών και χωρίς να ληφθεί η άποψη του Γενικού Επιτελείου.

Σχόλιο : Δηλαδή μια στρατιωτική μονάδα σκότωνε και απήγαγε αμέτρητα άτομα , έκανε εμπόριο ναρκωτικών και το Γενικό Επιτελείο δεν ¨ρωτήθηκε¨…..Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν ;

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: