ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 19-7-2011

Δείπνο από το ΠΕΚΕΜ στους εργαζόμενους του προξενείου

Το Δ.Σ. και το ελεγκτικό συμβούλιο της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ), στις 18 Ιουλίου παρέθεσαν δείπνο στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ στα Θάμνα-Κομοτηνής στον Τούρκο πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς και στους συναδέλφους του.

Μέλη και εργαζόμενοι του Δ.Σ και του ελεγκτικού συμβουλίου της ΠΕΚΕΜ συναντήθηκαν στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ στα Θάμνα Κομοτηνής με τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, και με τους υποπρόξενους Μπερίν Οκούρ και Μουράτ Σεζγκίν.

Ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά περιέγραψε στον πρόξενο και τους συναδέλφους του τα σχέδια που έχουν κάνει ως Δ.Σ. και μετά ανταλλάγησαν απόψεις.

Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς ευχαρίστησε την διοίκηση του ΠΕΚΕΜ για το δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν τους. Ο Σάρνιτς ανέφερε ότι η ΠΕΚΕΜ αποτελεί έναν σημαντικό φορέα, εξέφρασε την πίστη του ότι στο μέλλον η ΠΕΚΕΜ θα πραγματοποιήσει σημαντικές κινήσεις, θα αποφέρει σημαντικά έργα για την μειονότητα και ότι με τα βήματα που θα γίνουν θα διασφαλιστούνε σημαντικές υπηρεσίες για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση της μειονότητας.

Το δείπνο διεξήχθη εν μέσω ειλικρινούς ατμόσφαιρα και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: