¨ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…¨

Εφ. Ραντικάλ 11-7-2011

Προσπάθησαν να μπούνε στον παράδεισο κάνοντας σεξ !

 Συνελήφθη ο 47χρονος πατέρας δύο παιδιών Ουγούρ Κ. στην Προύσα, ο οποίος παρουσιαζόμενος ως αρχηγός θρησκευτικού τάγματος, καλούσε κόσμο σε σπίτι που το ονόμαζε τεκκέ, και τους εκμεταλλευότανσεξουαλικά υποσχόμενος τον παράδεισο.

 Αστυνομικοί της Προύσας αξιοποιώντας μια καταγγελία έκαναν έφοδοσε σπίτι της περιοχής Γιλντιρίμ. Έκπληξη προκλήθηκε όταν κάποια από τα άτομαπου συνελήφθηκαν εκεί ανέφεραν ότι ο Ουγούρ Κ. παρουσιαζόμενος ως ηγέτης θρησκευτικού τάγματος τους έπεισε να του κάνουν στοματικό έρωτα και να έλθουν σε επαφή μαζί του λέγοντας τους πως θα είναι μάρτυρας τους στον παράδεισο. Ηαστυνομία διεύρυνε την έρευνα και παίρνοντας καταθέσεις από 19 άτομα, διαπίστωσε ότι ακόμη και κάποια παντρεμένα ζευγάρια είχαν πάει στον τεκκέ αυτό, ενώ ο Ουγούρερχόταν σε επαφή με έναν-έναν μαζί τους.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών διαταράχτηκανψυχολογικά από αυτά που βίωσαν. Κάποια άτομα ανέφεραν ότι δεν κατήγγειλανπουθενά κάτι σχετικά με αυτό που έπαθαν.

…………….

Συλληφθείς ο Ουγούρ Κ. δήλωσε : Κανέναν μαθητή μου, άντρα ή γυναίκα δεν τον υποχρέωσα δια τηςβίας να συνάψει σχέσεις μαζί μου. Μπορεί κάποιοι παλιοί μου μαθητές να με κατήγγειλαν.Εγώ δεν κάνω τίποτε. Αυτοί έρχονται μόνοι τους και κάθονται στην αγκαλιά μου.Εγώ δεν έχω την πολυτέλεια να πω στον μαθητή μου που έρχεται στο μυστικό δωμάτιο,ότι δεν θα έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: