ΤΑΚ : ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Εφ. Ταράφ 22-8-2011

Απειλή τρομοκρατίας για τις πόλεις

Η οργάνωση ΤΑΚ, την επίθεση αυτοκτονίας της οποίας πέρσι στο Ταξίμ είχε καταδικάσει ακόμη και το ΠΚΚ, αυτή τη φορά απειλεί από ιστοσελίδα φίλα κείμενη στο ΠΚΚ : ¨Στις επιθέσεις δεν θα έχουμε όρια. Συμπεριλαμβανομένων πολιτών και τουριστών¨.

Η οργάνωση ΤΑΚ (Γεράκια της Ελευθερίας του Κουρδιστάν) που είναι υπεύθυνη για πολλές αιματηρές επιθέσεις σε βάρος πολιτών, ανακοίνωσε πως ¨θα περάσει σε μαζικές επιθέσεις¨. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Πρακτορείου Φιράτ –φίλα κείμενου στο ΠΚΚ- η ΤΑΚ αναφέρει πως ¨δεν θα υπάρχουν όρια στις επιθέσεις¨ και ότι ¨Ακυρώνεται από σήμερα η ευαισθησία που επιδεικνύαμε όσον αφορά πολίτες και τουρίστες¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Οι πολιτικές σφαγής και καταστροφής σε βάρος του κουρδικού λαού από το τουρκικό κράτος, υπερέβησαν τα όρια της ανοχής¨ και ότι ¨Η κυβέρνηση του τουρκικού κράτους είχε δείξει την πραγματική της πρόθεση και στόχο, όταν χωρίς να υπολογίζει αξίες και αρχές πολέμου, είχε χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. Η οργάνωση ανακοινώνει πως λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ιράν στο όρος Κάντιλ, πλέον όλοι οι πολίτες, οι οικονομικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι του θα αποτελούνε στόχους. Η ΤΑΚ ήταν η οργάνωση η οποία είχε αναλάβει πέρσι την ευθύνη για την επίθεση ως ¨ζωντανή βόμβα¨ στο Ταξίμ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: