ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Εφ. Ραντικάλ 23-8-2011

2 χιλιάδες κομάντο μεταφέρθηκαν στα σύνορα

 Μετά την μεταφορά υλικών για την στρατιωτική επιχείρηση που σχεδιάζεται να γίνει μετά το Ραμαζάνι ενάντια στα στρατόπεδα του ΠΚΚ στο Βόρειο Ιράκ, άρχισε και η μεταφορά προσωπικού. 2 χιλιάδες κομάντο μεταφέρθηκαν με πολιτικά λεωφορεία στο Σιρνάκ.

Μετά την αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στα ανατολικά και νοτιοανατολικά, συνεχίζονται οι αεροπορικές επιχειρήσεις ενάντια στα στρατόπεδα του ΠΚΚ στο Β. Ιράκ. Το αίτημα της κυβέρνησης να παραταθεί για ένα έτος η τροποποίηση που επιτρέπει επιχείρηση πέραν των συνόρων, έφερε στην επικαιρότητα την χερσαία επιχείρηση πέραν των συνόρων. Στο σημείο μηδέν εδώ και τρεις μήνες μεταφέρονται υλικά λογιστικής υποστήριξης, ενώ τώρα έγινε και η οδική μεταφορά του προσωπικού.

2 χιλιάδες κομάντο που συγκεντρώθηκαν από 7ο Σ.Σ. του Ντιγιαρμπακίρ, μεταφέρθηκαν με 120 πολιτικά λεωφορεία μέσω Μάρντιν στο Σιρνάκ.

Αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας κατά την μεγαλύτερη αυτή μεταφορά στρατιωτικού προσωπικού των τελευταίων ετών. Στην αρχή του κομβόι βρισκόταν θωρακισμένο όχημα, ενώ στη μέση και στο τέλος υπήρχαν οχήματα-παρεμβολείς συχνοτήτων.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: