ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Εφ. Σαμπάχ 30-8-2011

 Δύο είναι τα προβλήματα των Ρώσων τουριστών : Το ένα οι οδηγοί, και δεύτερον το αλκοόλ

Στην Ρωσία όπου δεν υπάρχει υπουργείο Τουρισμού, αντίστοιχη θέση κατέχει ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού Rosturizm Αλεξάντερ Ράντκωφ, οποίος δήλωσε πως τα μεγαλύτερα προβλήματα των Ρώσων τουριστών στην Τουρκία είναι οι οδηγοί των λεωφορείων και το χαμηλής ποιότητας αλκοόλ. 

Στην δήλωση που έκανε στην εφημερίδα Ιζβέστια ο πρόεδρος του Rosturizm είπε πως ¨στην Τουρκία υπάρχουν συστημικά προβλήματα και συνέχισε λέγοντας : ¨ Καταρχάς οι οδηγοί, που δουλεύουν πολλές ώρες. Πρέπει να αυξηθούνε οι έλεγχοι σχετικά με την κατάσταση τους. Ένα άλλο θέμα είναι το χαμηλής ποιότητας αλκοόλ. Εμείς με απόλυτο τρόπο ζητήσαμε από τους Τούρκους συναδέλφους μας να λύσουν το θέμα. Τώρα το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας επιχειρεί να αποκτήσει το δικαίωμα να ελέγχει την μεταφορά αλκοόλ που γίνεται προς τα ξενοδοχεία.

ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο πρόεδρος της Rosturizm Ράντκωφ συνέχισε λέγοντας : ¨Μετά την δηλητηρίαση των τουριστών μας στην Τουρκία, έγιναν γενικοί έλεγχοι στην περιοχή και κατασχέθηκαν πολλά πλαστά προϊόντα. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτοί οι έλεγχοι να μην γίνονται μόνο μια φορά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: