ΜΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ιστοσελίδα της ABTTF 6-9-2011

Ο πρόεδρος του İBTTDD εντάχθηκε στο κόμμα DEB

 Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Αγγλίας (İBTTDD) και ταυτόχρονα μέλος και υπεύθυνος εξωτερικών σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Ριντβάν Χατζημπεντέλ εντάχθηκε στο κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB).

 Ο Ριντβάν Χατζημπεντέλ στις 5 Σεπτεμβρίου προσήλθε στα γραφεία του DEB στην Ξάνθη, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του κόμματος και υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και έγινε επίσημα μέλος του κόμματος μας

Ο Οζάν Αχμέτογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη του προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Αγγλίας στο κόμμα DEB και είπε : ¨ Σήμερα εντάχθηκε στο κόμμα μας ο πρόεδρος ενός πολύ αξιόλογου συλλόγου μας. Η ένταξη αυτή θα μας ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο. Όλοι οι σύλλογοι μας στο εξωτερικό έχουν μεγάλη σημασία για εμάς. Αναλαμβάνουν το καθήκον να μεταδίδουν στην Ευρώπη και στον κόσμο την δική μας φωνή. Ως κόμμα DEB εκφράζουμε το θαυμασμό μας για αυτές τους τις προσπάθειες και δηλώνουμε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους βοήθεια. Εύχομαι η ένταξη αυτή να αποβεί επωφελής για το κόμμα μας. Το κόμμα DEB συνεχίζει με στέρεα βήματα να ενδυναμώνεται. Με αυτή την αφορμή επαναλαμβάνω την έκκληση μου για από κοινού κινήσεις σε αυτό τον ιερό αγώνα¨.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Αγγλίας Ριντβάν Χατζημπεντέλ εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την ένταξη στο κόμμα DEB και ανέφερε τα εξής : ¨ Εμείς ως σύλλογος προσπαθούμε να είμαστε η φωνή των Τούρκων Δυτικής Θράκης που είναι στην Αγγλία. Με όχημα τον σύλλογο μας περιγράφουμε σε αξιωματούχους Άγγλους τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Κατά καιρούς συναντιόμαστε με βουλευτές και αναφέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην Δυτική Θράκη. Ο σύλλογος μας ταυτόχρονα είναι και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δ.Θράκης. Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε ότι μπορούμε για να ακουστεί η φωνή μας στην Ε.Ε. Μας ευχαρίστησε το γεγονός πως σήμερα ενταχθήκαμε στο DEB. Το DEB αποτελεί έναν πολύτιμο φορέα για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και πιστεύω πως θα μπορέσει να καλύψει το χρόνιο πολιτικό κενό. Είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε από κοινού με το DEB στον αγώνα για το δίκαιο και την δημοκρατία¨

ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ-ΙΣΟΤΗΤΑ

Οργάνωση Ξάνθης

Σχόλιο : Καλά τα λόγια για την δημοκρατία που λέει ο  Ριντβάν αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να μας πει σε ποιά δημοκρατία αναφέρεται ; Γιατί εμείς σε περσινή τους εκδήλωση (16-10-2010) και παρουσία μάλιστα του Τούρκου πρέσβη στο Λονδίνο Αχμέτ Ντεμιρόκ, βλέπουμε δύο σημαίες. Την τουρκική και αυτήν της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: