ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΜΠΕΪΟΓΛΟΥ

Εφ. Ραντικάλ 12-9-2011

Καζίκι για τον Κορεάτη τουρίστα στο Μπέιογλου

 Λέγοντας στον Ζουμπίν Πολ Κβον πως ¨Οι παππούδες μας σκοτώθηκαν στην Κορέα¨ τον πήγαν σε νυχτερινό κέντρο.

 Ο Κορεάτης Ζουμπίν Πολ Κβον που εργάζεται ως διευθυντής σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και ήρθε για τουριστικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη εξαπατήθηκε μέσω ¨φιλίας με την Κορέα¨. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του στις 31-3-2011 και ενώ περπατούσε στην λεωφόρο Ιστικλάλ τον πλησίασαν οι Β.Κ. και Μ.Μ., τον ρώτησαν από πού είναι, και όταν έμαθαν ότι είναι Κορεάτης του είπαν πως ¨Και οι παππούδες μας πέθαναν στην Κορέα, θέλουμε να σου προσφέρουμε κάτι¨ και τον πήγαν στο κλαμπ όπου δούλευαν.

ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ

Ο Κβον στην κατάθεση του στην αστυνομία περιγράφει ως εξής αυτά που έγιναν : ¨ Δέχτηκα την πρόταση τους. Φάγαμε μαζί και πλήρωσαν τα έξοδα. Μετά μου είπαν ¨ Υπάρχει ένα ωραίο μέρος, πάμε εκεί¨. Πήγαμε μαζί σε ένα κλαμπ. Ήρθαν στο τραπέζι τρεις γυναίκες που δεν ήξερα τα ονόματα τους. ¨όταν ζήτησα τον λογαριασμό και είδα ότι ήταν 7.400 λίρες αμέσως έφερα αντιρρήσεις. Τότε με έπιασε από το χέρι ο Β.Κ που έμαθα ότι είναι ο διευθυντής εκεί και μου είπε πως ¨Θα πληρώσεις αυτόν τον λογαριασμό, αλλιώς δεν φεύγεις¨. Του έδωσα τις 600 λίρες που τράβηξα από την κάρτα μου και τα τελευταία 90 δολάρια που είχα στο πορτοφόλι μου¨.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΙΝΗ 15 ΕΤΩΝ

Μετά την μήνυση που υπέβαλε ο Κορεάτης τουρίστας συνελήφθησαν οι Β.Κ και Μ.Μ. που αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 10.000 λιρών. Με βάση το υπ. αρ. 141 άρθρο του Τ.Π.Κ. αντιμετωπίζουν ποινή από 10 έως 15 έτη φυλάκισης.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: