ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΥΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ

Εφ. Μπιρλίκ 12-9-2011

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Σουκρού Κιοσέ επισκέφτηκε τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Ο πρόεδρος Σουκρού Κιοσέ που ήρθε στην Δυτική Θράκη μαζί με τον αντιπρόεδρο Χασίπ Σεμερτζί για να παρακουλουθήσουν τους αγώνες πάλης με λάδι στο Αλάντεπέ, επισκεπτόμενοι τον πρόξενο μουσταφά Σάρνιτς τον ενημέρωσαν για τις εργασίες του συλλόγου.

Ο πρόξενος Σαρνιτς εξέφρασε την ικανοποίηση που ένοιωσε από αυτήν την ευγενική επίσκεψη, αναφέρθηκε στην σημασία αυτών των επισκέψεων και είπε πως οι αμοιβαίες επισκέψεις πάντοτε υπήρξαν αποδοτικές.

Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς ευχήθηκε επιτυχία στην νεοεκλεγείσα διοίκηση του συλλόγου, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου Σουκρού Κιοσέ και τον αντιπρόεδρο Χασίπ Σεμερτζί.

Σχόλιο : Καλά είναι να ξέρουμε οι μουσαφίρηδες της χώρας μας -σαν αυτούς- τι προβάλλουν στην δική τους χώρα. Κατεξοχήν ενδεικτικό στοιχείο είναι φυσικά τα γραφεία τους στην Προύσα. Προσέξτε τις 2 (!) σημαίες της ανεξάρτητς Δυτικής Θράκης που φαίνονται στην φωτογραφία, και φυσικά και τον άλλο μας μουσαφίρη τον Χακάν Τσαβούσογλου που φαίνεται στην φωτογραφία…. Είπαμε οι βίζες στο υπουργείο εξωτερικών μας φαίνεται ότι είναι κάτι σαν αυτόματος πιλότος ! Πάρε κόσμε !

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: