ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ

Εφ. Μπιρλίκ 14-9-2011

Ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε την Γ.Γ. και υπεύθυνη για την μειονοτική εκπαίδευση Αθηνά Λινού

Ο βουλευτής Ροδόπης και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της τουρκικής Μειονότητας Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε την Γ.Γ. και υπεύθυνη του υπουργείου Παιδείας για την μειονοτική εκπαίδευση Αθηνά Λινού. Στην Αθηνά Λινού που παρέλαβε την θέση από την Θάλεια Δραγώνα ευχήθηκε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Σχετικά με την επίσκεψη εκδόθηκε από το γραφείο του Χατζηοσμάν μια γραπτή ανακοίνωση. Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε την Γ.Γ. και υπεύθυνη του υπουργείου Παιδείας για την μειονοτική εκπαίδευση Αθηνά Λινού.

Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 14 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε την Γ.Γ. και υπεύθυνη του υπουργείου Παιδείας για την μειονοτική εκπαίδευση Αθηνά Λινού.

Ευχήθηκε στην Αθηνά Λινού που παρέλαβε τα καθήκοντα από την Θάλεια Δραγώνα να έχει επιτυχίες στα νέα της καθήκοντα και της εξέφρασε την επιθυμία του να έχουν μαζί μια καλή συνεργασία.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση, και οι δύο πλευρές ανέφεραν πως είναι έτοιμες να συνεργαστούνε για την επίλυση αυτών των θεμάτων.

Επίσης ο βουλευτής παρέδωσε στην Γ.Γ. ένα έγγραφο με τα αιτήματα του Συλλόγου αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ).

Σχόλιο : Ένα από τα θέματα που πιστεύουμε πως θα έθεσε ο βουλευτής είναι και το πώς μπορεί να διασφαλιστεί ότι στην νέα σχολή από όπου θα βγαίνουν δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία, είτε ΔΕΝ θα μπαίνουν χριστιανοί, είτε αν μπαίνουν δεν θα μπορούνε να διδάξουν τουρκικά στην ελληνική Θράκη. Κάτι δηλαδή προφανέστατα αντισυνταγματικό ! Διότι με ποια λογική σήμερα μπαίνει ένας μουσουλμάνος δάσκαλος και διδάσκει σε δημόσιο σχολείο σε χριστιανούς ενώ εσύ έρχεσαι και ζητάς να απαγορευτεί το αντίστροφο ;

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: