ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ RENAULT-FLUENCE

Εφ. Ζαμάν 18-9-2011

O Γενικός Διευθυντής της Renault Mais Ιμπραήμ Αϊμπάρ, ανέφερε πως δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή έλλειψη για την πώληση στην Τουρκία του μοντέλου Fluence που διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα, και είπε πως « Ποτέ δε θα υπάρξει πρόβλημα για την φόρτιση αυτών των οχημάτων. Εάν οπουδήποτε στο σπίτι σας έχετε μια πρίζα 16 αμπέρ, εάν δουλεύετε πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, μπορείτε να φορτίσετε στο σπίτι σας το ηλεκτροκίνητο Fluence. Ο Αϊμπάρ απαντώντας στις ερωτήσεις του ανταποκριτή του ΑΑ, υπενθύμισε πως τον Οκτώβριο του 2009 είχε ληφθεί η απόφαση το ηλεκτροκίνητο Fluence να παραχθεί στην Τουρκία, και ότι αυτόν τον μήνα άρχισε η παραγωγή του ηλεκτροκίνητου Fluence στις βιομηχανίες της Oyak Renault.

Ο Αϊμπάρ ανέφερε πως τους επόμενους μήνες το ηλεκτροκίνητο Fluence θα προσφερθεί για πώληση στην Τουρκία και σε όλο τον κόσμο, πως στην Τουρκία δεν υπάρχει καμμία έλλειψη για την πώληση του, και πως αυτή τη στιγμή γίνονται οι ετοιμασίες για την πώληση αυτών των οχημάτων στο δίκτυο πωλήσεων της Τουρκίας.

Αναφερόμενος στο θέμα των σταθμών φόρτισης αυτών των οχημάτων που τίθεται συνέχεια είπε τα εξής ;

¨Υπάρχει κάτι που επιθυμώ να τονίσω. Δεν θα υπάρξει ποτέ πρόβλημα φόρτισης του ηλεκτροκίνητου Fluence. Εάν οπουδήποτε στο σπίτι σας έχετε μια πρίζα 16 αμπέρ, εάν δουλεύετε πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, μπορείτε να φορτίσετε στο σπίτι σας το ηλεκτροκίνητο Fluence. Μπορείτε επίσης να το φορτίσετε στο γραφείο σας. Χρειάζεται μια αναδιάρθρωση στους δρόμους, στα πάρκινγκ, στα ρεστοράν και στα εμπορικά κέντρα για να μπορεί να υπάρξει στιγμιαία φόρτιση. Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται και κάποιες έντονες προσπάθειες από τους δήμους.

Ο δήμος Κωνσταντινούπολης εμφάνισε αυτή τη στιγμή 9 σταθμούς φόρτισης σε πάρκινγκ. Μέχρι το τέλος του έτους αυτοί οι σταθμοί φόρτισης θα φτάσουν τους 40. Ο δήμος Άγκυρας επίσης νομίζω πως μέσα σε αυτόν τον μήνα θα κάνει τα εγκαίνια του πρώτου σταθμού φόρτισης σε πάρκινγκ αυτοκινήτων. Οι δήμοι του Γκαζιάντεπ, του Μπόλου, του Κοτζάελι και άλλοι δήμοι έχουν κινητοποιηθεί¨.

……………

Ο Αϊμπάρ ανέφερε πως φέτος θα αρχίσουν οι πωλήσεις του ηλεκτροκίνητου Fluence στις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ θα υπάρξει ανταπόκριση στα αιτήματα πώλησης στον ιδιωτικό τομέα κατά το πρώτο τέταρτο του 2012.

……………..

Ο Αίμπάρ είπε πως ¨Φυσικά ετοιμάζουμε τώρα ένα που θα προσφέρουμε στον κύριο πρωθυπουργό μας…Θα το παρουσιάσουμε στον ίδιο. Αυτή τη στιγμή τη μερίδα του λέοντος στις παραγγελίες την έχει ο δήμος Άγκυρας. Η παραγγελία τους αφορά 100 οχήματα. Ο δήμος Κωνσταντινούπολης δεν έχει δώσει ακόμη μια τέτοια γραπτή παραγγελία, αλλά οι επαφές μας μαζί τους συνεχίζονται

……………………

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: