ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Εφ. Ραντικάλ 14-9-2011

91χρονη γυναίκα την πέταξαν στο δρόμο

 Στην πόλη Ισλαχίγιε του Γκαζιάντεπ η 91 ετών Γιουμά Καραμπουλούτ εγκαταστάθηκε στο γηροκομείο της επαρχίας όταν τα παιδιά της την παράτησαν στη μέση του δρόμου

Η Στρατοχωροφυλακή κινητοποιήθηκε όταν έφτασε καταγγελία πως γριά γυναίκα είναι παρατημένη στην μέση του δρόμου μαζί με τα πράματα της. Ομάδα που πήγε επιτόπου βρήκε την μητέρα 7 παιδιών Γιουμά Καραμπουλούτ να είναι στην μέση του δρόμου με τα προσωπικά της αντικείμενα και να κλαίει. Την μετέφεραν για έλεγχο στο κρατικό νοσοκομείο του Ισλαχίγιε και ερευνώντας έφτασαν στην κόρη της Ναζλί Μπιτιργκέ. Όταν έμαθαν πως αυτή ζει μόνη χωρίς άντρα σε ένα δωμάτιο και ότι δεν θα μπορούσε να κοιτάξει την μάνα της, επενέβη η επαρχιακή διοίκηση Ισλαχίγιε. Με προσπάθειες της μετά τον ιατρικό έλεγχο στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στο γηροκομείο των Κοινωνιών Ασφαλίσεων του Γκαζιάντεπ.

TΗΝ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ο Καϊμακάμης Ρεσούλ Κιρ δήλωσε πως το κράτος δεν θα αφήσει κανέναν μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια. Δήλωσε πως ¨Εμείς επί 24 ώρες υπηρετούμε αυτό το έθνος. Ως κράτος δείξαμε την ίδια αυτή κρατική ευαισθησία στην υπέργηρη μητέρα μας.

Σχολιάστε