ΜΕ ΣΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ…

Εφ. Ραντικάλ 27-9-2011

Βγήκε από την φυλακή, και η πρώτη του δουλειά ήταν να επιτεθεί πάλι στην γυναίκα του

Ο Αλή Ριζά Κεσκινκιλίτς που ήταν φυλακή γιατί είχε τραυματίσει με 20 μαχαιριές την μητέρα 4 παιδιών Χατιτζέ Τσαρίκ, μόλις βγήκε από την φυλακή, πάλι τραυμάτισε την γυναίκα και έφυγε.

Ο άνεργος Αλή Ριζά Κεσκινκιλίτς ενώ ήταν παντρεμένος και με ένα παιδί χώρισε από την γυναίκα του και άρχισε να ζει με την Χατιτζέ Τσαρίκ που είχε ¨κλέψει¨. Κατά την 12ετή συμβίωση του ζευγαριού ήρθαν 4 παιδιά ηλικίας πλέον από 3 έως 11 ετών. Στις 26 Ιανουαρίου ισχυριζόμενος πως η Χατιζέ Τσαρίκ τον απατούσε, την κατέβασε σε άδειο δωμάτιο στο υπόγειο όπου την μαχαίρωσε 20 φορές με μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα. Ο Κεσκινκιλίτς συνελήφθη, ενώ η Τσαρίκ μετά την νοσηλεία της εγκαταστάθηκε σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Λίγο πριν από κάποιο διάστημα αποφυλακίστηκε και βάζοντας τους συγγενείς της γυναίκας ως ενδιάμεσους την έπεισε να γυρίσει σπίτι. Μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης σήμερα το πρωί το ζευγάρι είχε πάλι ένα καβγά λόγω ζήλειας. Οργισμένος Ο Κεσκινκιλίτς, πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και μετά και με ένα σουβλί και προκάλεσε διάφορα τραύματα στην Χατιτζέ Τσαρίκ.

Από τον θόρυβο που ακούστηκε, αυτοί που ήρθαν στο σπίτι την βρήκαν μέσα στα αίματα. Ασθενοφόρο που ήρθε επιτόπου την μετέφερε στο κρατικό νοσοκομείο Δικηγόρου Τζενγκίζ Γκιοκτσέκ , όπου και εγχειρίστηκε.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την σύλληψη του Κεσκινκιλίτς που διέφυγε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: