ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ…

Ιστοσελίδα Askerhaber 30-9-2011

Όταν το F-16 έριξε νωρίς τον πύραυλο

Χτες στις 10.00 έγινε μια έκρηξη στο Μπάρτιν. Αστυνομία, στρατοχωροφυλακή και δήμος κινητοποιήθηκαν για να μάθουν τον λόγο της έκρηξης που τρόμαξε τους πολίτες.

Καθώς όμως δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα από τις έρευνες, άρχισαν να κυκλοφορούνε διάφορε φήμες. Ο δήμαρχος της Τσαγιτσούμα Μιτχάτ Γκιουλσέν δήλωσε : ¨Μήπως έπεσε αεροπλάνο ; Την έκρηξη του δεν την ξέρουμε. Λέγεται πως στην περιοχή αεροπλάνα F16 έκαναν ασκήσεις¨.

Η έκρηξη ακούστηκε προκαλώντας ανησυχία και σε πολίτες στις περιοχές Κουμλούτζα, Κοζτζαγίζ, Χασάνκαντί και Καραμπούκ. Κάποιοι έλεγαν πως ¨Σείστηκαν τα σπίτια, σίγουρα ήταν σεισμός¨.

Ο λόγος όμως της έκρηξης έγινε γνωστός το μεσημέρι. Πιλότος ο οποίος πετούσε πάνω από το Μπάρτιν με F -16, εξαπόλυσε πύραυλο που έπρεπε να εκραγεί στην Μαύρη θάλασσα 2,5 λεπτά νωρίτερα από ότι έπρεπε.

Με βάση πληροφορίες από στρατιωτικούς αρμόδιους, η πρόωρη πυροδότηση του πυραύλου από τον πιλότο είχε ως αποτέλεσμα να εκραγεί αυτός σε ύψος 35.000 ποδιών πάνω από τα χωριά. Καθώς ο πύραυλος έγινε εκατομμύρια κομμάτια, έπεσαν στο έδαφος σαν κομμάτια χαρτιού χωρίς να προκληθεί ζημία σε κανέναν. Ανακοινώθηκε πως κατά καιρούς γίνονται τέτοιες πτήσεις στην περιοχή ανάμεσα στο Μπάρτιν και το Ζόγκουλντακ.

2 Responses to ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ…

  1. Παράθεμα: ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ… « Greek National Pride

  2. toxotis23 says:

    Maybe he thought was the Kastelorizo !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: