ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΟΤΔΘ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ 3-10-2011

Πραγματοποιήθηκε στις 1-10-2011 στο Βίτεν η 2η σύνοδος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης. Η σύνοδος πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΕΟΤΔΘ με την συμμετοχή 8 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. και συζητήθηκαν οι διεθνείς προσπαθειες που υλοποιούνται και σχεδιάζεται να υλοποιηθούν καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Η ΕΟΤΔΘ θα μετάσχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου Europeada 2012

Κατά την πεντάωρη περίπου σύνοδο καταρχάς σχολιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Συζητήθηκαν οι πιθανές επιδράσεις που έχουν οι εξελίξεις στη χώρα πάνω στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα επικαιρότητας της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Στο δεύτερο θέμα εξετάστηκαν λεπτομερώς οι διεθνείς εκδηλώσεις στις οποίες μετείχαν τα κεντρικά γραφεία της ΕΟΤΔΘ και το γραφείο εκπροσώπησης της ΕΟΤΔΘ στις Βρυξέλες από τις 30-4-2011 που έγινε η προηγούμενη σύνοδος του Δ.Σ. και εντεύθεν. Επίσης συζητήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. οι σχεδιαζόμενες να πραγματοποιηθούνε ως το τέλος του χρόνου διεθνείς εκδηλώσεις. Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η ΕΟΤΔΘ να μετάσχει στο 2ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την επωνυμία “EUROPEADA 2012” που οργανώνει η Ένωση Ευρωπαϊκών Μειονοτήτων (FUEN) στο χρονικό διάστημα 16-24 Ιουνίου 2012.

……………….

Σχόλιο : Μια και τόσο δραστηριοποιούνται  οι άνθρωποι είπαμε και εμείς να τους κάνουμε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα. Για δείτε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από συλλογους μέλη της ομοσπονδίας. Χωρίς σχόλια, όποιος έχει μάτια βλέπει.

One Response to ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΟΤΔΘ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

  1. Γιώργος says:

    Και η σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης «Υπερηφανη»..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: