ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΥΛΛΑΧ ΣΤΗΝ ΜΙΤ

Ένας ακόμη άνθρωπος του Φετουλλάχ στην ΜΙΤ

Ο Άκτεπε που ήταν στην 15η θέση των ανθρώπων του Φετουλλάχ Γκιουλέν στην αστυνομία τέθηκε επικεφαλής των υποκλοπών. Στην θέση του επικεφαλής στο κέντρο τηλεφωνικών υποκλοπών διορίστηκε ο ¨Φετουλλαχτσής¨ Μπασρί Ακτεπέ. Ο Ακτεπέ τοποθετήθηκε ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών και Τεχνικών Παρακολουθήσεων της ΜΙΤ.

Ο Μπασρί Ακτεπέ αστυνομικός ειδικός σε θέματα τεχνικής παρακολούθησης, εργάστηκε στην Διεύθυνση Πληροφοριών της Αστυνομίας και στην Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών. Το όνομα του Ακτεπέ ήταν στην 15η θέση των αστυνομικών-οπαδών του Φετουλλάχ Γκιουλέν που είχε ετοιμάσει η Αστυνομική Διεύθυνση Άγκυρας.

Μετά την διαρροή στον τύπο των συνομιλιών κυβέρνησης-ΠΚΚ, έγιναν μια σειρά από αλλαγές καθηκόντων σε κρίσιμα πόστα στην ΜΙΤ.

Με βάση την είδηση της Μιλλιέτ ο πρεσβευτής στο Τόκιο Αμπντουραχμάν Μπιλγκίτς τοποθετήθηκε ως υποδιοικητής της ΜΙΤ. Στη θέση του Προσωπάρχη και του βοηθού του τοποθετήθηκαν δύο καϊμακάμηδες.

Στην ακαδημία της ΜΙΤ προσελήφθησαν 13 νέα άτομα

Ο πιο σημαντικός διορισμός έγινε στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικών και Τεχνικών Παρακολουθήσεων. Πρόεδρος έγινε ο γνωστός στην κοινή γνώμη ως ¨Φετουλλαχτσής¨ Μπασρί. Ο Μπασρί με καταγωγή από την αστυνομία και ειδικότητα στις τεχνικές παρακολουθήσεις μόλις αποφοίτησε από την αστυνομική ακαδημία διορίστηκε στον Τομέα Πληροφοριών της Αστυνομίας. Το όνομα του ήταν στην 15η θέση σε λίστα με αστυνομικούς-οπαδούς του Φετουλλάχ που είχε ετοιμάσει ο τότε αστυνομικός διευθυντής Άγκυρας Τζεβντέτ Σαράλ και είχε παρουσιάσει στην εισαγγελία του Δικαστηρίου Εθνικής Ασφάλειας.

Ο Ακτεπέ μετά την ίδρυση της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών, τοποθετήθηκε στο πιο κρίσιμο πόστο της , στην Διεύθυνση Τεχνικού Τμήματος. Έτσι ο Ακτεπέ θα διευθύνει και το σύστημα ηλεκτρονικών υποκλοπών(GES) που του παραδόθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Το όνομα του Ακτεπέ είχε ακουστεί το 2009 σχετικά με την παρακολούθηση τηλεφώνων 49 δικαστών και εισαγγελέων καθώς και μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΜΗΡ Οκτάι Βουράλ είχε πει πως ο Ταγίπ Ερντογάν είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο τον Μπασρί Ακτεπέ.

…………….

 Ιστοσελίδα Askerhaber 3-10-2011

 Σχόλιο : στην παρακάτω φωτογραφία ο νέος υποδιοικητής του εαυγούς ιδρύματος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: