ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ;

Συνεχίζεται το γινάτι της ΤΙΒ

Στην δίκη για την δολοφονία του Χραντ Ντινκ η Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών συνεχίζει να αντιστέκεται και να μην στέλνει στο δικαστήριο τις πληροφορίες που αυτό ζήτησε, επικαλούμενη το ¨απόρρητο της ιδιωτικής ζωής¨. Και κατά την δεύτερη φορά που το δικαστήριο έστειλε το αίτημα, πάλι η ΤΙΒ δεν τις έστειλε.

Το 14ο Κακουργιοδικείο που εκδικάζει την υπόθεση Ντινκ, μετά από αίτημα των δικηγόρων της οικογένειας του Ντινκ, ζήτησε με έγγραφο από την ΤΟΒ να ενημερώσει για όλες τις συνομιλίες που έκαναν οι 4 ύποπτοι σε δύο σημεία όταν βρισκόταν μπροστά στο μέγαρο Κουμαστσιλίκ.

Η Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών απέρριψε το αίτημα του δικαστηρίου και ως δικαιολογία πρόβαλε ότι ¨ Αυτό θα σήμαινε την καταγραφή συνομιλιών πολλών ατόμων που δεν είναι ύποπτοι ή κατηγορούμενοι, κάτι που θα ήταν παραβίαση του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής¨.

Η ΤΙΒ υπέβαλε αίτημα να ανακληθεί το συγκεκριμένο αίτημα, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από ανώτερο δικαστήριο.

Δεύτερη φορά απόρριψη

Το δικαστήριο ανανέωσε το αίτημα του και τότε ήρθε μια νέα απάντηση από την ΤΙΒ. Και σε αυτήν την απάντηση όμως δεν στάλθηκαν οι ζητούμενες πληροφορίες.

…………….

Ιστοσελίδα του CNNTÜRK 6-10-2011

Σχόλιο : Σε μια χώρα όπου παρακολυοθούνται τα πάντα, ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας δεν στέλνει πληροφορίες ή επικαλείται αδυναμία ανεύρεσης τους. Μα επιτέλους με ποιούς μιλούσαν στο τηλέφωνο οι δολοφόνοι του Χραντ Ντινκ πριν τον σκοτώσουν ;…… 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: