ΣΥ ΕΙΠΑΣ

¨Το 80% των Τούρκων αντρών είναι ζώα¨

Η τραγουδίστρια Σιμπέλ Μέριτς μετέχοντας στην εκπομπή ¨Βασιλιάς της ντίσκο¨ του καναλιού TV8 δήλωσε πως ¨Το 80% των Τουρκων αντρών είναι ζώα, Θα πρέπει αυτοί να εξημερωθούνε¨.

Η Σιμπέλ Μέριτς όταν ρωτήθηκε ¨ποιο μη εξημερωμένο ζώο θα θέλατε να ταίσετε¨ και αυτή απάντησε ¨άντρα¨, η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Bay J. Ο συμπαθητκός παρουσιαστής είπε ¨Οι προσωπικές σας εμπειρίες δεν ρπέπει να μας βάζουν όλους στο ίδιο καλούπι, έτσι δεν είναι ;¨.

Με βάση την είδηση της εφημερίδας Μιλλιέτ η Σιμπέλ Μέριτς συνέχισε λέγοντας ¨Το 80% των Τoύρκων αντρών είναι ζώα. Θα πρέπει αυτοί να εξημερωθούνε¨

…………………

Εφ. Ακσάμ 10-10-2011

One Response to ΣΥ ΕΙΠΑΣ

  1. sheep logique says:

    Να με αυτές τις δηλώσεις οι ΣουηδοΝορβηγέζες τρέχουν για τουρισμό στην Τουρκία,… οι δικές μας οι τραγουδίστριες κάθε τόσο και τι ευγενικοί οι Έλληνες, τι ευαίσθητοι, τι συναισθηματικοί,τι τρυφεροί, έτσι μωρή θάρθει η Ευρωπαία που θέλει «τίναγμα» της Καρυδιάς, βιασμό στο δρόμο, ομαδική περιποίηση, μπρούταλ κατάσταση, με τους Κωστέτσους και τους Βαλιανάτους ξένο νόμισμα δε βλέπουμε.
    Άσε που χάνουμε και συνάλλαγμα διότι και οι δικές μας που θέλουν έναν Μουράτ να τις μακελέψει αναχωρούν για τη «μαγεία» της Ανατολίας και μετά έρχονται στο χρεοκοπημένο Ελληνικό σύστημα υγείας για αποκατάσταση και μας βάζουν και μέσα με τα έκτακτα χειρουργία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: