ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Τιμωρία επειδή μίλησε τουρκικά στην συγκέντρωση

Ανακοινώθηκε στην Βουλγαρία πως ο ηγέτης του κατά πλειοψηφία αποτελούμενου από Τούρκους κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών Αχμέτ Ντογάν ενδεχομένως να τιμωρηθεί με πρόστιμο διότι κατά την διάρκεια εκλογικής συγκέντρωσης μίλησε τουρκικά.

Έρευνα άρχισε σε βάρος του Αχμέτ Ντογάν διότι στα πλαίσια των εκλογών που θα γίνουν στις 23 Οκτωβρίου για την τοπική αυτοδιοίκηση και για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετέχοντας σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του στην κωμόπολη Οπάκα μίλησε τουρκικά. Ο Ντογάν μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε πως ¨Όποια και αν είναι η ποινή με χαρά να την πληρώσω¨.

Ο εκλογικός νόμος της Βουλγαρίας προβλέπει ότι σε περίπτωση κατά την οποία σε επίσημες τελετές κατά την εκλογική καμπάνια γίνει χρήση άλλης γλώσσας πέραν της βουλγαρικής επιβάλεται πρόστιμο 5 χιλι΄δες λέβα (2500 ευρώ).

Εφ. Ραντικάλ 11-10-2011

3 Responses to ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

  1. Παράθεμα: ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ « www.olympia.

  2. Παράθεμα: ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ « www.olympia.

  3. Παράθεμα: [Blog] ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ e-florina.gr | Ψηφιακός Οδηγός Φλώρινας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: