ΗΞΕΡΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΥΠΟΥ GREEKMURDERERS.NET…..!

Έγγραφο του MGK στο δικαστήριο

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση ¨Φακέλωμα Διαδικτύου¨ ισχυρίζονται πως στην σχετική με τις εν λόγω ιστοσελίδες ντιρεκτίβα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (MGK), υπάρχει η υπογραφή του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Το έγγραφο που έφτασε σήμερα και αναγνώστηκε στο δικαστήριο είχε ζητηθεί από τον δικηγόρο του Μεχμέτ Ερόζ από την Γενική Γραμματεία του MGK.

……………

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χασάν Χουσείν Οζεσέ ανακοίνωσε ότι έφτασε στο δικαστήριο με ειδικό απεσταλμένο η σχετική ντιρεκτίβα του MGK του Ιανουαρίου του 2006, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει ο Ιλκάι Σεζέρ-δικηγόρος του Μεχμέτ Ερόζ. Ο Οζεσέ ανέφερε πως το σταλθέν έγγραφο εξετάστηκε από την σύνθεση του δικαστηρίου και αργότερα παραδόθηκε πάλι στον απεσταλμένο.Ο Οζεσέ ανέφερε πως είχε ζητηθεί το έγγραφο να υπάρχει στην δικάσιμο της 17-11-2011, πως λίγο πριν πάλι με απεσταλμένο προσφέρθηκε στην σύνθεση, το οποίο το εξέτασε λίγο πριν αρχίσει η δικάσιμος.

Ο πρόεδρος Οζεσε το ανέγνωσε. Τα έγγραφο είναι της 19-1-2006, φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχει τίτλο ¨Σχέδιο Δράσης ενάντια στις διαμελιστικές δραστηριότητες¨. Στο πρώτο άρθρο αναφέρονται οι στόχοι ως εξής : ¨Η εξουδετέρωση των διαμελιστικών δραστηριοτήτων, της τρομοκρατικής οργάνωσης και των υποστηρικτών της, η αποτροπή της νομιμοποίησης τους, και η εξάλειψη της δράσης τους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό¨. Ο Οζεσέ σχετικά με το δεύτερο άρθρο ανακοίνωσε πως αναφέρει μέτρα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σχετικά με την εθνική ενότητα και ομοψυχία τα οποία θα διασφαλίσουν τον ολοκληρωτικό αγώνα. Ο πρόεδρος ανέφερε πως στο κεφάλαιο του σχεδίου ¨κοινωνικοπολιτιστική κατάσταση¨ σχετικά με τις δραστηριότητες των συλλόγων και της προπαγάνδας αναφέρεται πως «Πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας με αυτούς που συνδέονται με την οργάνωση, που στηρίζουν την οργάνωση και με αυτούς που ως άτομα ή ως σύλλογοι κάνουν την προπαγάνδα της οργάνωσης. Πρέπει να ληφθούνε μέτρα για τα ΜΜΕ της οργάνωσης και για τα ΜΜΕ που μεταδίδουν τα μηνύματα της. Στα μέτρα του Σχεδίου δράσης αναφέρεται ¨Πληροφορίες που θα δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της τρομοκρατίας και θα περιγράφουν το δίκαιο αντιτρομοκρατικό αγώνα της Τουρκίας, θα προσφερθούνε στο διαδίκτυο από διάφορους συλλόγους και φορείς, στα τουρκικά αλλά και σε ξένες γλώσσες.

Κάποιοι δικηγόροι ανέφεραν πως το έγγραφο αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες για τις οποίες δικάζονται, στήθηκαν στην κατεύθυνση των στόχων που αναφέρονταν στο Σχέδιο Δράσης.

Εφ. Χουριέτ 17-10-2011

Σχόλιο : Προφανώς στα πλαίσια αυτού του σχεδίου δράσης που αποδεικνύεται πως ΗΞΕΡΕ  ο Ερντογάν δημιουργήθηκαν μια σειρά από ιστοσελίδες όπως οι  : http://www.abdullahocalanakademisi.info, apopkk.com, armenianreality.com, gencizbiz.net, genclik.info, gnkur.net, irtica.net, irtica.org, naksilik.com, nursi.info, pkkapo.com, pkkgercegi.com, terorveguvenlik.net, turkatak.com, yunanli.com, stratejik.info, turkler.info, terrorizm.info, pontuslu.com, members.tripod.com/camerian_volunteer, ozgurgenc.net, geocities.com/fethullahgercegi, tskasker.com, turkeyturks.com και η ….περίφημη greekmurderers.net !

Τώρα το αν ήξερε ή όχι ο Ερντογάν για το περιεχόμενο όλων των ιστοσελίδων που έστησε το Γενικό Επιτελείο επαφίεται στην κρίση του καθενός από εσάς. Αν τον θεωρείτε αφελή ίσως να μην ήξερε…. 

 

 

 

 

2 Responses to ΗΞΕΡΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΥΠΟΥ GREEKMURDERERS.NET…..!

  1. Παράθεμα: Ο Ερντογάν γνώριζε για τις ιστοσελίδες του μίσους! « Geopolitics & Daily News

  2. Παράθεμα: Ο Ερντογάν γνώριζε για τις ιστοσελίδες του μίσους! « Greek National Pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: