ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ TOURKIKANEA.GR …ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Νέα διεύθυνση για τους συνδρομητές του newsletter:

http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=tourkikanea&loc=en_US

Το παλαιό newsletter σταματάει την λειτουργία του. Εγγραφείτε ξανά στον καινούριο μηχανισμό ώστε να μη χάνετε ούτε ένα δημοσίευμα!

Ξεκινήσαμε με αφοσίωση ώστε να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό σταθερή και αξιόπιστη πληροφόρηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στην μεγαλύτερη γειτονική μας χώρα.

Ολο αυτό το διάστημα μεταφράζουμε και αναμεταδίδουμε ότι πιο ενδιαφέρον από τον τουρκικό αλλά και τον τουρκόφωνο ελλαδικό τύπο σε αυστηρή καθημερινή βάση αποδελτιώνοντας ένα μεγάλο φάσμα τουρκόφωνων πηγών σε Ελλάδα και Τουρκία. Θέματα κοινωνικά, πολιτικά, ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών αλλά πολλές φορές και ζητήματα διεθνή που επηρεάζουν την καθημερινότητα των λαών της ανατολικής Μεσογείου. Πολλές φορές και θέματα αποκλειστικά που στην συνέχεια αναπαράγονται από ΜΜΕ τόσο της Θράκης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η συνέχεια ευχόμαστε να είναι για όλους εσάς που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή τα Τουρκικά Νέα εξίσου ενδιαφέρουσα με την μέχρι σήμερα πορεία. Σε πρώτη φάση αναβαθμιστήκαμε τεχνολογικά και σχεδιαστικά, στο μόνιμο πλέον δικτυακό μας όνομα σε ελληνική «.GR» διεύθυνση. Νέα επίσης είναι και η υπηρεσία newsletter που στο εξής θα φροντίζει ώστε όλα τα δημοσιεύματα να φτάνουν στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση το ταχύτερο δυνατόν. Στον τομέα της ενημέρωσης φροντίζουμε ώστε καθημερινά να προστίθενται νέες πηγές στις ήδη υπάρχουσες (αυτή τη στιγμή ήδη παρακολουθούμε δεκάδες τουρκικά και τουρκόφωνα ελλαδικά sites, ελεύθερα μα και συνδρομητικά πάντα για την δική σας πληρέστερη ενημέρωση) τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Τουρκία. Τέλος για όσους η συνεπής και αξιόπιστη ενημέρωση είναι είτε ένας αχώριστος σύντροφος, είτε ένα απαραίτητο εργαλείο δουλειάς, η συντακτική ομάδα του Τουρκικά Νέα ετοίμασε μία νέα σειρά αναβαθμισμένων συνδρομητικών υπηρεσιών που πολύ σύντομα θα βγει επίσης στον αέρα.

Αναμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις για βελτίωση των υπηρεσιών που μέχρι σήμερα σας προσφέρουμε αλλά και ιδέες για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για εσάς στο μέλλον. Το Τουρκικά Νέα όλο αυτό το διάστημα κάλυψε ένα κενό πληροφόρησης και με τη δική σας υποστήριξη ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διαφορά και στην συνέχεια.

Νέα διεύθυνση για τους συνδρομητές του newsletter:

http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=tourkikanea&loc=en_US

Το παλαιό newsletter σταματάει την λειτουργία του. Εγγραφείτε ξανά στον καινούριο μηχανισμό ώστε να μη χάνετε ούτε ένα δημοσίευμα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: