ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Αγαπητοί φίλοι των Τουρκικών νέων,

Ένάμισυ χρόνο τώρα η ιστοσελίδα μας προσφέρει μία μοναδική ενημέρωση στο ελληνικό κοινό, μεταφράζοντας άμεσα τον τουρκόφωνο τύπο της γείτονος, της Θράκης και της Κατεχόμενης Κύπρου μας. Με ελάχιστα σχόλια, σε χρόνο μηδέν και με την επιλογή εκείνη που φωτίζει αντικειμενικά την πραγματικότητα που όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να γνωρίζουμε, αν θέλουμε να υπερασπίσουμε επαρκώς την πατρίδα μας από την εξ ανατολών απειλή.

Ωστόσο είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί η προσφορά αυτή να συνεχιστεί δωρεάν. Δεν μπορούμε κάποιοι άνθρωποι να δουλεύουμε κυριολεκτικά ολημερίς για την υπόθεση αυτή και να μην μπορούμε να αυτοσυντηρηθούμε. Γιαυτό, όπως το έχουμε άλλωστε εξαγγείλει, από τις 1 Δεκεμβρίου 2011 ξεκινάμε την συνδρομητική παροχή των υπηρεσιών μας: με το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ για 6 μήνες ή 30 τον χρόνο θα μπορεί καθένας να λαμβάνει καθημερινά όλη τη δουλειά μας στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Ο ιστότοπός μας θα συνεχίσει να προσφέρει ένα δείγμα της στους επισκέπτες του, αλλά μόνον όσοι αναλάβουν αυτό το μικρό (πιστεύουμε) κόστος θα έχουν πρόσβαση στο σύνολό της. Η πληρωμή μπορεί να γίνεται είτε μέσω κάρτας στο Paypal, είτε μέσω τραπέζης (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 779/603135-81), είτε κατόπιν συνεννόησης μαζί μας (τηλ. 6972551680). Παρακαλούμε όσοι πληρώνουν να μας στέλνουν άμεσα το μέιλ τους στο tourkikanea@gmail.com

Ελπίζουμε οι τακτικοί μας αναγνώστες να αντιληφθούν την δυσχέρειά μας και να ανταποκριθούν στην έκκλησή μας για την στήριξη του εγχειρήματος. Μέσα στον διαδικτυακό ωκεανό της ανευθυνότητας, της ανωνυμίας και της φημολογίας, φιλοδοξούμε να παρέχουμε μία από τις εγκυρότερες πηγές πληροφόρησης γύρω από το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος. Πιστεύουμε στη στήριξή σας και την αναμένουμε!

Να σας έχει ο Θεός καλά

Κοσμάς Καραίσκος

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: