ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Εφημερίδα Ραντικάλ 22-6-2010

O Γραμματέας του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος σε παλιότερες δηλώσεις του είχε κατηγορήσει το τηλεοπτικό κανάλι TRT ως όργανο τύπου της κυβέρνησης, αυτή τη φορά αποτέλεσε ο ίδιος στόχο. Το περιοδικό του TRT, Tele VİZYON προβάλλει ισχυρισμούς σχετικά με το παρελθόν του Κιλιτσντάρογλου.

Με βάση την είδηση από την εφημερίδα Ακσάμ του Τασκίν Σού σχετικά με το TRT : ¨Δεν υπάρχει φορέας TRT, ξέρετε το όνομα του είναι Ταγίπ Ράδιο Τηλεόραση ¨. Στο άρθρο του περιοδικού αυτού με τίτλο ¨Γκάντι Κεμάλ, Η νέα ελπίδα της αριστεράς ; ¨ που υπογράφει ο ο διευθυντής σύνταξης Χουσείν Κετέν, ερευνείται το παρελθόν του Κιλιτσντάρογλου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Να λοιπόν μερικά τμήματα από το άρθρο που αρχίζει ως εξής : ¨Τι υπάρχει πίσω από το ήρεμο πρόσωπο που βλέπουμε στις οθόνες να χαμογελάει ; Ελάτε μαζί να προσπάθήσουμε να γνωρίσουμε τον Γκάντι Κεμάλ ¨.

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΦΥΛΗ. Η οικογένεια του Κιλιτσντάρογλου, στο Ντέρσιμ αναφέρεται ως Τσεμπελιγκιλέρ. Αυτή η οικογένεια συνδεδεμένη με την φυλή Κουρεισάν, μετείχε στην επανάσταση του Ντέρσιμ.

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δεν κρύβει ότι ο προπάππους του ήταν λήσταρχος. Αυτό το παρελθόν μάλιστα ήταν που επέδρασε στον πατέρα του Κιλιτσντάρογλου κύριο Καμέρ, να αλλάξει το όνομα από Καραμπουλούτ σε Κιλιτσντάρογλου

ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ¨ΑΓΕΛΑΔΑ¨. Ο Κιλιτσντάρογλου που ήταν γνωστός στο σχολείο ως ¨αγελάδα¨, ήταν πολύ αγαπητός και έμπιστος από τους δασκάλους. Κάποιοι δάσκαλοι τον έβαζαν να ετοιμάσει τις ερωτήσεις των εξετάσεων. Και η πιο μεγάλη απόδειξη για το πόσο ¨αγελάδα¨ υπήρξε ως μαθητής, είναι το γεγονός πως σε ένα σχολείο που δεν ήταν υποχρεωτικό, μέσα στα τέσσερα χρόνια δεν πήγε μόνο δύο μέρες.

ΑΛΕΒΙΤΗΣ-ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΟΥΡΔΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΚΚ. Την εποχή που ήταν διοικητής του φορέα Bağ-Kur προσέλαβε στη δουλειά τους συγγεννείς του. Προκάλεσε ζημιά στο SSK ύψους 4,5 τρις λιρών.. Πάντοτε επανέρχονται οι ισχυρισμοί πως έδινε τους διαγωνισμούς του SSK στους συγγενείς του. Ο πλέον ενδιαφέρων όμως ισχυρισμός περιλαμβάνεται στις αναφορές της Ομάδας Δυτικών Εργασιών (BÇG) . Την εποχή που ήταν Γενικός Διευθυντής στο SSK, το όνομα του αναφέρεται στις αναφορές της BÇG, και υπάρχουν χαρακτηρισμοί όπως Αλεβίτης, φανατικός Κούρδος και μέλος του ΠΚΚ. Είναι γνωστό πως η BÇG παρακολουθούσε και φακέλωνε πολλά άτομα.

Σχόλιο : Οι πρόγονοι σου να έχουν συμμετάσχει στην στάση του Ντέρσιμ, και εσύ να είσαι ο φορέας της κεμαλικής ιδεολογίας… Ο γενιτσαρισμός ζει. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: