Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Ο ισχυρισμός είναι σοβαρός….Κοιτάξτε τι λέει ο άνθρωπος :

-Και στην δική μας βουλή έχουμε κάποιος ομοφυλόφιλους βουλευτές…Και αυτοί πάνε στον νότο για να ζήσουν εκεί αυτά που επιθυμούνε….

Και αυτός που το λέει δεν είναι ένας οποιοσδήποτε… Ένας ειδικός των Κοινωνικών Υπηρεσιών. Ο Μπαρίς Μπασέλ…Αντε τώρα βγείτε αν μπορείτε από αυτήν την ιστορία… Από την μια μεριά ο κρατούμενος Σαρρής. Και από την άλλη οι βουλευτές μας ….. Έτσι για… Πάντως εντέλει οι δικοί μας ομοφυλόφιλοι είναι πολύ τυχεροί… Άφοβα…Διότι αυτά που συνέβησαν στον άτυχο Σαρρή στον βορρά, δε πρόκειται να τους συμβούνε στον νότο…Είναι ασφαλείς εκεί… Η Ελληνοκυπριακή αστυνομία δεν θα επέμβει όπως η δική μας και δεν θα τους συλλάβει ολόγυμνους ¨επ΄αυτοφώρω¨.

Αυτά τα ρεζιλίκια γίνονται μόνο στον βορρά… Στον νότο δεν γίνονται…Διότι στον νότο πλέον δεν υπάρχει ο όρος και ο σχετικός νόμος για ¨παρά φύσει σχέση¨ όπως υπάρχει σε εμάς…Πέρασαν τα κριτήρια της Κοπεγχάγης…Έβαλαν το πόδι τους στην Ευρώπη…Και παρά την σκληρή αντίδραση της εκκλησίας αποδέχτηκαν πως η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί αδίκημα. Αυτό είναι άλλωστε και το σωστό…

Μα είναι δυνατόν με νόμο να ελέγχονται οι κινήσεις του σεξουαλικού οργάνου ;

Που βρισκόμαστε ;

Σε ποιόν κόσμο ;

Μήπως ακόμα κατρακυλάμε προς τον μεσαίωνα ;

……………………

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 17-10-2011

Σχολιάστε